ροή ειδήσεων

«Βρώμικες» εκλογές περιμένει ο Μητσοτάκης



Εκλογές ανά πάσα στιγμή αναμένει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Το είχε πει στους κατοίκους των Γρεβενών που τον ρώτησαν την περασμένη Τετάρτη όταν επισκέφθηκε το νομό, το είπε χθες και στους ΟΝΝΕΔίτες, στους οποίους μίλησε στο Summer School που έχουν οργανώσει στην Κόρινθο. Η συγκεκριμένη πεποίθηση του κ. Μητσοτάκη, στηρίζεται σύμφωνα με τους συνεργάτες του, στο γεγονός ότι το «το δίδυμο της κυβερνητικής καταστροφής Τσίπρα-Καμμένου», όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, έχει πάρει μια κατηφόρα που πολλαπλασιάζει τα λάθη και προκαλεί σπασμωδικές κινήσεις.

Με βάση την εκτίμηση που υπάρχει στην οδό Πειραιώς, «οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, εβρισκόμενοι σε πανικό, θα γίνονται όλο και πιο επικίνδυνοι στις πρακτικές τους και όλο και πιο αχαλίνωτοι στην προπαγάνδα τους». «Τα fake news είναι ήδη εδώ και γνωρίζουμε από που προέρχονται. Στόχος τους είναι οι εκλογές να είναι βρώμικες – το ξέρουμε. Όλα αυτά όμως μας κάνουν πιο δυνατούς. Η μεγάλη μας δύναμη είναι τα επιχειρήματα, είναι η μετριοπάθεια, αλλά είναι και η βαθιά πίστη και η σιγουριά για την ορθότητα των απόψεών μας» ανέφερε χθες ο κ. Μητσοτάκης.


Στο επιτελείο του μάλιστα, περιμένουν οι προσωπικές επιθέσεις κατά του ίδιου και των μελών της οικογενείας του να ενταθούν όσο διαρκέσει η προεκλογική περίοδος, την άτυπη έναρξη της οποίας είχε αναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας με το διάγγελμά του στην Ιθάκη, όταν ολοκληρώθηκε το τρίτο μνημόνιο. «Θα επαναφέρει ξεπερασμένα σύνδρομα και ψεύτικους διχασμούς που δεν λένε τίποτα στους περισσότερους Έλληνες. Δεν λένε σίγουρα τίποτα στη δική σας τη γενιά. Και, όπως το συνηθίζει, δεν θα διστάσει να χτυπήσει κάτω από τη μέση με άγρια προπαγάνδα» δήλωσε επίσης ο πρόεδρος της ΝΔ.

Από την πλευρά του, θα μιλήσει για μια «νέα αντίληψη», η οποία βασίζεται σε μια κεντρική πολιτική παραδοχή: δεν υπάρχουν «δεξιές» ή «αριστερές» λύσεις, αλλά πρακτικές λύσεις για όλους. Με βάση τη συγκεκριμένη λογική, ο κ. Μητσοτάκης θα προσεγγίσει τους πολίτες με καθαρά κοινωνικούς όρους, ζητώντας παράλληλα, εθνική ενότητα και υπέρβαση των παλαιών διχασμών, ώστε η χώρα να κερδίσει το χαμένο χρόνο. Στο πλαίσιο αυτό θα απευθυνθεί σε όλες τις εκσυγχρονιστικές και μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, προτείνοντας συμπόρευση.

Μάλιστα στο επιτελείο του, αποδίδουν το «λυσσαλέο σφυροκόπημα» που περιμένουν να δεχθούν, στο φόβο του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρόεδρος της ΝΔ να συσπειρώσει γύρω του ευρύτερες πολιτικές δυνάμεις. «Απευθυνόμαστε, λοιπόν, σε όλους τους Έλληνες, δίχως συμπλέγματα. Δεν αρνούμαστε διδάγματα από λάθη, αλλά δεν επιτρέπουμε αυτά να συμψηφίζονται με τα εγκλήματα αυτής της κυβέρνησης. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, και δεν χαρίζουμε σε κανέναν τις επιτυχίες μας. Επικαλούμαστε το δικό μας καινούργιο δρόμο, της ανανέωσης, του εκσυγχρονισμού. Και πείθουμε τους αναποφάσιστους πολίτες ότι η επιλογή της ΝΔ δεν αποτελεί απλά μια στενή, κομματική επιλογή. Αλλά το δικαίωμα στην ελπίδα για την αναγέννηση της πατρίδας μας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, κλείνοντας τη χθεσινή ομιλία του στην Κόρινθο..

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *