ροή ειδήσεων

«Λουκέτο» σε κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς για παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας



Εφαρμόζοντας τις διατάξεις του πρόσφατου νόμου (4488/17) του Υπουργείου Εργασίας, ο οποίος που ψηφίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2017, για την προστασία των εργαζομένων από την αδήλωτη, την υποδηλωμένη και την απλήρωτη εργασία, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) επέβαλλε το κλείσιμο υποκαταστήματος της “Τράπεζας Πειραιώς”, στην οδό Β.Όλγας 201 στη Θεσσαλονίκη, για διάστημα τριών ημερών.

Κατά τη διάρκεια ελέγχων, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, που διενήργησε το ΣΕΠΕ το τελευταίο διάστημα, διαπιστώθηκαν παραβιάσεις του νόμου για αδήλωτες υπερωρίες στα υποκαταστήματα Σερρών, Τρικάλων, Νάξου, Οινοφύτων και Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι το άρθρο 33 του Ν.4488/17 ορίζει ότι το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας δύναται να επιβάλλει την προσωρινή διακοπή λειτουργίας μίας επιχείρησης έως τρεις ημέρες, εφόσον επιβληθούν σε βάρος του εργοδότη τρεις πράξεις επιβολής προστίμου για σοβαρές παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας σε διάστημα δύο ετών.

Ο σεβασμός στις διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας και η προστασία των δικαιωμάτων του κόσμου της εργασίας αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/9/18 07:39

    ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ 6 ΚΑΙ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ!!!!! ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/18 08:27

      Στο καταστημα στην Εθνικης Αντιστασεως εχει επιβληθει προστημο γι αυτό τον λογο μεσα στο καλοκαίρι!!!! Το κανουν συστηματικα και η επιθεωρηση το ξέρει!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/9/18 09:11

    Οι άνθρωποι είναι απίθανοι, έκλεισαν το κατάστημα δίπλα στο Πλαζα και πλήρωσαν σε οικιοθελής αποχωρήσεις και έξοδα κλεισίματος του καταστήματος δηλ τεχνίτες μεταφορικές κτλ κτλ περίπου 600 με 700 χιλ, και τώρα ανοίγουν ξανά και πληρώνουν πάλι έξοδα ανοίγματος υπολογίστε άλλες 100 χιλ και βάλε , εκτός τα ετήσια λειτουργικά κατα τα αλλα μείωση προσωπικου και λειουργικου κόστους !! Έκαναν ανακαίνιση του καταστήματος στην Εθνικής αντιστάσεως και πλήρωσαν περίπου 350~400 χιλ !!!! θα τους συνέφερε να το αγόραζαν μάλλον, και όλα αυτά τα έχουμε πληρώσει εμείς οι πολίτες με την ανακεφαλαιοποίηση που έγινε και σώσαμε όλες τις τράπεζες, τώρα πας να κάνεις μια δουλεία περιμένεις 2 με 3 ώρες, πας να κανεις παραπόνο σου μέσα στα ιδιαίτερα , και σου την λένε κιόλας οι υπάλληλοι και τα στελέχη με πολύ «στυλακι» και ειρωνεία.( Οι αριθμοί ειναι πραγματικοι και εχουν συζητηθει απο στέλεχη της τραπεζας στην Ρόδο απο τους ανθρώπους της τεχνικής εταιριας στην ανακαίνιση ).!!!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/9/18 17:07

    Υπάρχουν και άλλες τράπεζες για να κάνετε τις δουλειές σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/18 21:39

      Θα το πραξουμε "υπεροχη" και δικαιη "άξια" διευθυντρια !!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/9/18 21:37

    Ακουγετε οτι επειδη δεν τους φθανουν τα ατομα μετα και τις εθελουσιες , σκεπτονται να κλεισουν το καταστήμα στον Αρχαγγελο για να στελεχωσουν αυτο που ξανανοιγει στην Ιερου λοχου. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *