ροή ειδήσεων

Ραφαήλ Τσακίρης: ένα εστιατόριο Μισελέν στη Ρόδο



Ο ταλαντούχος μάγειρας μίλησε στην «Espresso» για το reality που άλλαξε τη ζωή του

❱❱ Ο νικητής του «Hell’s Kitchen» Ραφαήλ Τσακίρης επιβεβαίωσε τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με την πρώην συμπαίκτριά του Ελπίδα Μορφούλη

Από την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο έρωτας πέρασε από το στομάχι και στο «Hell’s Kitchen»! Ο νικητής του reality μαγειρικής Ραφαήλ Τσακίρης επιβεβαίωσε στην «Espresso» τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την πρώην συμπαίκτριά του Ελπίδα Μορφούλη.

«Στην προσωπική μου ζωή είμαι καλά! Κάτι γίνεται... Είμαι ερωτευμένος! Βέβαια, είναι μια γνωριμία σε αρχικό ακόμη στάδιο και δεν θα ήθελα να πω περισσότερα προς το παρόν» μας εξομολογήθηκε ο ταλαντούχος μάγειρας κι ύστερα μας μίλησε για το παιχνίδι που του άλλαξε τη ζωή, για τα μελλοντικά σχέδιά του και τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή του.

«Αρχισα να εργάζομαι στην κουζίνα περίπου 13 χρόνων. Ο πατριός μου δούλευε σε ένα ξενοδοχείο barman και τον παρακάλεσα να με βάλει στην κουζίνα. Ετσι ξεκίνησα. Υστερα σπούδασα στην Κρατική Τουριστική Σχολή Μαγείρων στη Ρόδο, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, ενώ παράλληλα με τις σπουδές δούλευα. Εχω κάνει κι άλλες δουλειές, όπως σερβιτόρος, barman, μέχρι και οικοδομή έχω δουλέψει, αλλά καμία άλλη δουλειά δεν μου άρεσε όσο η μαγειρική».

Στο reality του ΑΝΤ1 δήλωσε συμμετοχή γιατί του άρεσε πολύ το αντίστοιχο αμερικανικό και εν τέλει η απόφασή του τον δικαίωσε απόλυτα. «Τον Εκτορα Μποτρίνι τον εκτιμώ πάρα πολύ. Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει φάει τη ζωή με το κουτάλι! Είναι μια μαγειρική εγκυκλοπαίδεια, κι όμως ακόμα μαθαίνει. Είναι ταπεινός άνθρωπος, παρότι τόσο καταξιωμένος» αναφέρει.

«Ηθελα να μπω στην τελική πεντάδα. Δεν περίμενα να κερδίσω. Μπήκα ταπεινός μέσα στο παιχνίδι και με στόχο να γίνω καλύτερος μάγειρας.

Κι ακόμα αυτό θέλω και προσπαθώ. Δεν ήθελα τη θέση για τη θέση. Από την άλλη, θεωρώ ότι μου άξιζε αυτή η νίκη, γιατί αδικήθηκα πολύ στη δουλειά μου και στην κουζίνα τόσα χρόνια» συμπληρώνει.

Στα μελλοντικά σχέδιά του δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στην TV, μέσα από μια εκπομπή: «Εχω κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις, συζητάω, αλλά ακόμα δεν έχω κλείσει κάτι για να μπορώ να πω» μας λέει και ολοκληρώνοντας την κουβέντα μας μοιράζεται μαζί μας τα όνειρά του: «Θα ήθελα ν’ ανοίξω μια δική μου επιχείρηση εστίασης, στο νησί μου, τη Ρόδο. Ενα εστιατόριο που να μπορεί να ενταχθεί στα Μισελέν. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσω».

espressonews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *