ροή ειδήσεων

Έτσι μπαίνει συμπαίκτης-κολοσσός στον ΠΑΟ - Ποιος έκανε το deal, τι παίρνει ο Ρέστης

Ραγδαίες εξελίξεις στο Τριφύλλι, «ντου» που αλλάζει τα δεδομένα



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, καθώς ακόμα κι εντός της ημέρας αναμένεται να προχωρήσει η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Το νέο δεδομένο στο όλο deal είναι ότι στην ΠΑΕ αναμένεται να μπει και η εταιρεία BEC-TERO, της οποίας εκπρόσωπος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα μαζί με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Η BEC-TERO, που δραστηριοποιείται στον τομέα της διασκέδασης στην Αφρική και στη νοτιοανατολική Ασία και συγκεκριμένα ασχολείται με διοργάνωση συναυλιών, τηλεοπτικές παραγωγές, ενώ έχει και μετοχές σε τηλεοπτικούς σταθμούς, δεν είναι μέρος της Pan Asia. Θεωρείται κολοσσός στον τομέα της και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα είναι χρηματοδότης και ουσιαστικά «συμπαίκτης» στον Παναθηναϊκό, ενδεχομένως στο πλαίσιο του γενικότερου fund που έχει συσταθεί για να αγοράσει την ΠΑΕ.

Μάλιστα, ο δικηγόρος της εταιρείας είναι στην Ελλάδα για να κλείσει τη συμφωνία κι όχι μόνο για να συζητήσει, ενώ είναι προφανές πως το «κονέ» έχει γίνει από τους Πίνι Ζάχαβι και Αβραάμ Γκραντ, ο οποίος, όπως λέγεται, αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα για να αναλάβει δράση.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η BEC-TERO είχε προσλάβει τον Αβραάμ Γκραντ σε ομάδα της Ταϊλάνδης, την BEC-Tero Sasana FC, της οποίας κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, ενώ άμεση σχέση με τη συγκεκριμένη ομάδα έχει βεβαίως και ο Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ.

Όσον αφορά τον Βίκτωρα Ρέστη, υπάρχει πληροφόρηση που λέει ότι θα έχει στο όνομά του μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ, ωστόσο αυτό δε θα ξεπερνάει το 10%.

Τι θα γίνει με τον φορ

Στο μεταξύ, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με τη μεταγραφή του φορ. Ο Κολμπέιν Σίγκθορσον δεν έχει μείνει ακόμα ελεύθερος, οπότε η περίπτωση του Φεντερίκο Μακέντα εξακολουθεί να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, μιας και ο Ιταλός επιθυμεί να βάλει τα πράσινα.

Εξάλλου, ο Νίκος Νταμπίζας στην ουσία έκανε λάθος χειρισμούς στην υπόθεση του Πέδρο Κόντε, ο οποίος, όπως μαθαίνουμε, ήταν ο κορυφαίος του στόχος. Ήταν μια περίπτωση που είχε σκοπό να τραβήξει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, για να πιέσει τον ΠΑΣ να ρίξει τις απαιτήσεις του, ωστόσο δεν περίμενε ότι ο Ισπανός θα κατέληγε στα Εμιράτα.

Στο μεταξύ, αξίζει να περιμένουμε και την αντίδραση της νέας τάξης πραγμάτων γι' αυτή τη μεταγραφή. Αν θα υπάρξει, δηλαδή, οικονομική βοήθεια για την απόκτηση ενός καλού (ελεύθερου) φορ, παρότι μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί τέτοια διάθεση. Πάντως, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, ειδικά αν γίνει άμεσα η μετάβαση στη νέα εποχή.

sportdog

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *