ροή ειδήσεων

Ποδοσφαιρικό το Δημοτικό Συμβούλιο που είπε ΟΧΙ στο Δήμαρχο για την Νέα Αγορά



Απείρου κάλλους σκηνές εκτυλίχθηκαν στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όταν συζητήθηκε το θέμα της ενοικίασης της Νέας Αγοράς σε ιδιώτη για την ανακαίνιση και προώθηση της, ως ενός νέου και μοντέρνου εμπορικού κέντρου!

Καταστηματάρχες με επικεφαλής τον πρόεδρο τους κ. Κατσιδώνη έκαναν πορεία διαμαρτυρίας από την Νέα Αγορά και κατέληξαν στο δημαρχείο όπου παρέμειναν μέχρι να ληφθεί απόφαση! Αυτή ήταν αρνητική για την δημοτική Αρχή και θετική για όσους δεν ήθελαν την ενοικίαση.

Τελικά, ένταση επικράτησε λίγο πριν την ψηφοφορία για τη μίσθωση της Νέας Αγοράς όταν αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας ο κ. Στάγκας κατηγορώντας το δήμαρχο ότι προσπαθεί να επηρεάσει τους δημοτικούς συμβούλους.

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ
Κωμικά και τραγικά συνάμα προς εξυπηρέτηση των εντυπώσεων! Αυτοί που επαγγέλλονται τον φιλελευθερισμό και τον στηρίζουν έμπρακτα πήγαν ανάποδα στην πρόταση για αξιοποίηση της Νέας Αγοράς με την ιδιωτική πρωτοβουλία!Η αποχώρηση έγινε στη διάρκεια της δεύτερης τοποθέτησης του κ. Μουτάφη που τόνισε πως η μη ενιαία μίσθωση της Νέας Αγοράς εγκυμονεί κινδύνους για τους μισθωτές.

“Ο λαϊκισμός ξεπέρασε τα όρια του. Δεν κοροϊδεύω θέλω να είμαι χρήσιμος. Θα δικαιωθώ και εδώ. Στη Δημοκρατία αδιέξοδα δεν υπάρχουν”, είπε ο δήμαρχος που υπεραμύνθηκε της πρότασης του και συγκρούστηκε φραστικά με τον κ.Υψηλάντη κατηγορώντας τον για άκρατο λαϊκισμό.

“Θα φύγει το βάρος της έξωσης των καταστηματαρχών. Υπάρχουν κάποιοι που θα προσφύγουν στον Εισαγγελέα αν δεν γίνει η ενιαία μίσθωση της Νέας Αγοράς. Αυτοί που σας κτυπουν την πλάτη κρύβουν και μαχαίρι. Δεσμεύθηκα να βρω λύση. Δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα παράτασης των μισθώσεων. Μόνο με την ενιαία μίσθωση του μνημείου. Δεν σας εκφοβιζω. Αυτή είναι η αλήθεια”, εξήγησε ο κ. Χατζηδιάκος.

Τελικά όμως μετά την ψηφοφορία βρέθηκαν 23 θετικές ψήφοι και όχι 25 που απαιτούνταν και η πρόταση δεν πέρασε. Επικράτησε ένταση κατά την αποχώρησή των καταστηματαρχών

Ωστόσο λίγο πριν αποχωρήσουν οι καταστηματάρχες λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο πρώην πρόεδρος των καταστηματαρχών της Νέας Αγοράς κ. Κοψιάς με δημοτικούς συμβούλους.

Η αρνητική απόφαση είναι καθ’ όλα δεσμευτική αν και οριακή: Ο δήμαρχος θα πρέπει να αναζητήσει άμεσα νέες προτάσεις για την αξιοποίηση του ιστορικού μνημείου της Ρόδου…

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/10/18 10:45

    ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΗ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/10/18 14:11

    ΠΕΙΣΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/18 21:54

    ΕΛΑ ΚΑΙΒΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΟΥΛΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *