ροή ειδήσεων

Στηρίζει τον παπά-Χρήστο η Χρυσή Αυγή Ρόδου



Με λύπη πληροφορηθήκαμε τα της καταγγελίας που υποβλήθηκε εναντίον του σεβαστού Ιερέως της Ενορίας του Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου, Πατρός Χρήστου Σιάνα. Ο αγαπητός αυτός υπηρέτης του Χριστού, γνωστός στο πανελλήνιο για την φιλανθρωπική του δράση μέσω της οποίας ανακουφίζει χιλιάδες συμπολίτες μας, εκτός από υπόδειγμα ιερέως είναι και φλογερός πατριώτης. Αυτόν τον άνθρωπο του Θεού και της Ελλάδος θέλησαν να σύρουν κατηγορούμενο οι κομιστές της ψευδεπίγραφης πολιτικής ορθότητας, επειδή καταδίκασε τη Συμφωνία των Πρεσπών ως πράξη αντεθνική και θέτουσα σε κίνδυνο την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας.

Διότι, δεν είναι άραγε αλήθεια ότι με τη συμφωνία αυτή αναγνωρίζεται «Μακεδονία» άλλη εκτός της μίας και μοναδικής ελληνικής; Δεν είναι μήπως αλήθεια ότι οι κυβερνώντες αναγνώρισαν «μακεδονική» εθνότητα, αποδίδοντας και «μακεδονική» εθνικότητα στους πολίτες του προκλητικού κρατιδίου; Δεν είναι αληθές ότι προέβησαν σε επίσημα αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας; Όσο για τους τραγελαφικούς «αστερίσκους» της συμφωνίας που συνοδεύουν αυτές τις παραδοχές, έχουμε να τους πούμε πως όσους «αστερίσκους» και αν επικαλεστούν, δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια από τον ελληνικό λαό πως πρόκειται για μια συμφωνία οικτρή. Εξωτερική πολιτική δεν ασκείται ούτε με «αστερίσκους», ούτε με επαίσχυντες συνθηκολογήσεις σε θέματα ζωτικής εθνικής σημασίας.

Είναι, άλλωστε, γεγονός και έχει αποδειχθεί πως αυτή η συμφωνία βρίσκει σφοδρά αντίθετη τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ο Πατήρ Χρήστος έγινε η φωνή αυτής ακριβώς της μαζικής πλειοψηφίας που καταδικάζει τη συμφωνία. Επομένως , σε ποιο σημείο εγκλημάτισε; Απλά, οι πρεσβευτές της αριστερο-φιλελεύθερης πολιτικής ορθότητας, τυφλωμένοι από την έπαρση και τις μισαλλόδοξες εμμονές τους, προσπαθούν να παρασύρουν τη Δικαιοσύνη στα επικίνδυνα πολιτικά τους παιχνίδια ώστε να επιβάλουν τη δική τους άποψη ως τη μόνη αποδεκτή στη σφαίρα του δημοσίου λόγου, επιχειρώντας ταυτόχρονα το φίμωμα κάθε φωνής γνήσιας πατριωτικής αντίστασης.

Που ήταν άραγε οι κυβερνητικοί δικαιωματιστές να καταγγείλουν τους ιμάμηδες, οι οποίοι προτρέπουν τους ομοθρήσκους τους σε ιερό πόλεμο κατά των Ελλήνων; («Καθημερινή», 03.09.2017).

Για εμάς είναι ξεκάθαρο. Στο πρόσωπο του φιλογένους και χρηστοήθους ιερέως επιχειρείται να διωχθεί η ελευθερία του πατριωτικού λόγου και η ελεύθερη έκφραση του πατριωτικού φρονήματος των Ελλήνων. Κάθε απόπειρα πονικοποίησης της ελεύθερης έκφρασης πατριωτικού λόγου, θα μας βρίσκει σταθερά αντίθετους.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-Τ.Ο. ΡΟΔΟΥ

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/10/18 00:49

    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/10/18 00:52

    Ξυστε τα με κασμά η Χρυσή αυγή βρήκε επιτέλους γραφέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/10/18 00:53

    Ότι τα σκατά ότι και το φτυάρι --- ο χριστιανοφασισμός χέρι χέρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/10/18 10:45

      Καταπολεματε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλα ταυτοχρονα δειχνετε ποσο ξεπουλατε την πατριδα μας.Ελατε ρεμαλια μια κυριακη στον ΑΗ-ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ να παρετε φωτηση του Αγιου Πνευματος γιατι σας βλεπω να ξεπουλατε μαζι με την ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ συνειδηση σας και ολο το σπιτι σας!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος22/10/18 10:50

    όχι μόνο η χρυσή αυγή , όλοι στηρίζουμε τον παπά Χρίστο και συμφωνούμε με ότι είπε. όλα είναι αλήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *