ροή ειδήσεων

Κι άλλο φρούτο: Κοροϊδεύουν τον κόσμο και τα οικονομούν από τους αφελείς! – Δείτε με ποιον τρόπο!



Το γνωστό τραγούδι «λύκοι δεν θα υπάρχουν, αν δεν υπάρχουν πρόβατα», θυμίζει και το νέο... «φρούτο» (μέσα σ΄ όλα τ΄ άλλα), που μας ήρθε στο νησί μας! Και ποιο είναι αυτό;


Υπάρχουν κάποιοι νεαροί που πηγαίνουν έξω από μεγάλα super market κι αρχίζουν με το έτσι θέλω να αλλάξουν υαλοκαθαριστήρες στα αυτοκίνητα!

Κι ενώ στην αρχή σου λένε ότι κοστίζουν 5 ευρώ στη συνέχεια σου ζητάνε... 50 γιατί λέει άλλαξαν όλο το σύστημα!

Κάποιοι βέβαια αντιδρούν φωνάζουν, απειλούν ότι θα καλέσουν την αστυνομία, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που τα δίνουν!

Και βέβαια, το δικαιολογημένο ερώτημα είναι, γιατί τους το επιτρέπει η Αστυνομία και δεν τους απομακρύνει!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/10/18 07:27

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΣΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!!ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/10/18 09:45

      Πριν 3 εβδομάδες μου έβαλαν και στο δικό μου αυτοκίνητο, έδωσα 20 ευρω, είμαι πολύ ευχαριστημενη, και το δικό μου αμάξι χρειάζεται μεγάλου μεγέθους καθαριστήρες, οπότε είμαι οκει. Στο συνεργείο πέρσι έδωσα 30 ευρω και σε 1 μήνα ήταν ΟΦ. Προς το παρόν δεν έχω κανένα πρόβλημα καθαρίζουν μια χαρά!! Τελος θα ήθελα να πω πως δεν είναι σωστό να κατηγορούμε ανθρώπους για την καταγωγή τους. Δυστυχώς η παραβατικότητα υπάρχει και είναι ανεξάρτητη από φυλές. Αγάπη να προσπαθήσουμε να χουμε στη καρδιά μας και να μη κάνουμε έτσι εύκολα διακρίσεις. Όλοι ήμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Ο καθένας προσπαθεί να επιβιώσει, αρκεί να μην επιλέγουμε να κάνουμε το κακό στους άλλους

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/10/18 17:29

      εσυ πια της αγαπης...αν δεν κοψεις αποδειξη προστιμο και κλεισιμο επιχειρησης.ε οχι δεν σας πληρωνουμε τιποτα εσας της εφοριας.κι εγω ρομα βασανισμενο ειμαι κ θα κλεβω

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/10/18 08:04

      ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ!!ΕΛΑΤΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΡΑΚΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ.....ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ!!!ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/1/19 18:04

    Εγώ είχα δύο ευρώ και πήγα να τα δώσω σε ένα γυφτάκι που κάτι κρατούσε, δεν είδα εκείνη την στιγμή. Τελικά ήταν υαλοκαθαριστήρες. Φωνάζει αμέσως έναν μεγάλο, μέχρι να γυρίσω το βλέμμα μου έβαλε δύο υαλοκαθαριστήρες. Κάνουν μου λέει 140 ευρώ. Μου έδειξε κι ένα κουτί υαλοκαθαριστήρα που έγραφε 70 ευρώ. Δεν έχω λεφτά του λέω και πριν τα βάλουν λένε πρώτα την τιμή κλπ, άρχισε ένας ατέρμονας διάλογος, στο τέλος μου πήρε 45 ευρώ, μου έδωσε πίσω 5, μετά τα πήρε και αυτά και τα έδωσε στο πιτσιρίκι και με άφησε ταπί. Είχα τον πατέρα μου 88 χρονών με άνοια και τον είχα βγάλει για περπάτημα. Η σκηνή διαδραματίστηκε στο πάρκινγκ του Δήμου Κορίνθου.
    Στον γυρισμό της βόλτας μου ήρθς και ο αδελφός αυτού που μου έδωσε τους υαλοκαθαριστήρες (εκεί γύρω στα εικοσιπέντε με τριάντα χρονών και οι δύο), και μου έλεγε πάρε και για το ΙΧ, δεν έχω του λέω, πάρε να έχεις ένα δεύτερο ζευγάρι για το φορτηγάκι, από 40 μου το έφτασε 10 ευρώ. Καταλαβαίνουμε εννοείται ότι τα έχουν πάρει από 4-5 ευρώ το πολύ. Δεν τα πήρα, αφού δεν είχα και άλλα λεφτά. Σου δείχνουν δύο ποιότητες, τα πρώτα γράφουν german και τα άλλα τίποτα, κινέζικα υποτίθεται. Δεν ξεφεύγεις, πολύ δύσκολη κατάσταση.
    Δώστα λέω να τελειώνεις, που ήθελες και αγαθοεργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *