ροή ειδήσεων

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες ο Ζορμπάς είναι ακόμα εδώ



Σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα. Ο καιρός θα συνεχίσει να είναι βροχερός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.


Ο καιρός για σήμερα Δευτέρα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές πρόσκαιρα ισχυρές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασια: από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Σποράδες και την ανατολική Στερεά νεφώσεις με βροχές πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Ανεμοι: στα βόρεια βορειοδυτικοί 7 με 8 που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς το πρωί μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση το απόγευμα από τα δυτικά. Άνεμοι: δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που βαθμιαία από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι. Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασια: από 15 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων προς το μεσημέρι. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που από αργά το απόγευμα θα στραφούν σε νοτίους 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 02-10-2018

Καιρός: νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με σποραδικές βροχές. Πιθανές καταιγίδες στα δυτικά από το απόγευμα. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις έως 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *