ροή ειδήσεων

Ο «Ιβανικός» Διακοφώτης, ο Ιάλυσος το «καλό παιδί», το άλλο ο… Διαγόρας



Ο «φίλος του Ιβάν» πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτης Διακοφώτης έχει συμπάθειές ανάμεσα στον Ιάλυσο και τον Διαγόρα για την άνοδο


Στη Γ’ εθνική, όπου γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος, όπου πολλά γίνονται αλλά λίγα μαθαίνονται, ο Παναγιώτης είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, με τις δυο ομάδες του νησιού, τον Ιάλυσο και το Διαγόρα, να διεκδικούν άνοδο.

Όποια ομάδα και ν’ ανέβει κατηγορία, ο Διακοφώτης θα είναι… κερδισμένος. Ωστόσο, αλλού είναι το θέμα. Ο πρόεδρος Διακοφώτης βλέπει και τα δυο του «παιδιά» με το ίδιο μάτι; Θα έπρεπε. Είναι, όμως, έτσι;

Η διαιτησία του Καραντώνη από την Ημαθία, στο ντέρμπι Διαγόρας – Ιάλυσος 0-1, καταδεικνύει ακριβώς το αντίθετο. Ο εν λόγω διαιτητής, που ήταν στη Σούπερ Λιγκ την περασμένη σεζόν και υποβιβάστηκε, καταδίκασε σε ήττα τον Διαγόρα.


Ο Καραντώνης, «παιδί» του Καραμελίδη, δεν έδωσε κλασικό πέναλτι εις βάρος του Ιάλυσου. Ο Διακοφώτης έχει να πει κάτι γι αυτό; Όχι, φυσικά. Όταν, όμως έπρεπε να υπερασπιστεί τον ΠΑΟΚ, ως Β΄ παρατηρητής του τελικού ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο Βόλο, είχε μιλήσει στο ραδιόφωνο του ΠΑΟΚ! Κι είπε, ότι δεν συντρέχει λόγος αφαίρεσης βαθμών για τα αίσχη στο Βόλο. Σωστά, δεν έγινε και τίποτα.

Και σχεδόν… αθώωνε τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι κακό να έχει κάποιος καλές σχέσεις με κανέναν. Με τον Σαββίδης, τον Μελισσανίδη, τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο. Ούτε να κάνεις μπίζνες μαζί τους. Φτάνει να μην καθορίζει και ποιες ομάδες θ’ ανέβουν από τη Γ’ εθνική.

Άσχετο: Αυτό το εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη στην Εγνατία, είναι από τα κορυφαία. Βοήθησε, λέει, ο Ιβάν να γίνει.

fws.gr

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ??? ΠΑΛΙ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ...Ο ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΜΙΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ... ΑΦΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ 2 ΟΜΑΔΕΣ Η ΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ... ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΟΥ ΦΩΣ!!! ΕΠΙ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔ/ΣΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    Υ.Γ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΟΥ ΛΕΤΕ....ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ 1ου ΒΑΘΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟ ΕΔΙΝΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/18 14:08

    ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΟ ΠΑΠΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/10/18 17:04

      ΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ!!!Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ!ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ!ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΝΕΙ!ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΜΟΝΟ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ!ΗΜΟΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ....ΙΔΡΥΣΗΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ (ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ)ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!!ΗΤΑΝ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ!!!ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ.....ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΛΠ ΜΙΛΑΜΕ?????

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος15/10/18 16:33

    κοιταξτε στη πολη μεσα να κανετε μια σοβαρη ομαδα που διαγορας και ροδος μαζι δεν ειστε ουτε 500 ατομα και αφηστε την ανοδο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/10/18 19:43

      αγαπητε εαν κλασουν οι φιλαθλοι της Ροδου το χωριο σου θα μετακινηθει προς την κατταβια,πηρατε αερα τρακαδοροι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/10/18 23:06

      7.43 ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/10/18 07:37

      ΠΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ???ΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ??ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΡΟΔΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ....ΑΛΒΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ????ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΒΡΕΘΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!!ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΛΑΜΠΑΔΗ-ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ!ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ Γ ΤΟΠΙΚΟΥ!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος15/10/18 22:20

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ Η ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΑΣΜΕΝΕΣ ΕΔΩ Κ ΧΡΟΝΙΑ. Κ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *