επικαιρότητα

Εξερράγη ένα Xiaomi Mi A1, την ώρα που bug στον σαρωτή σκοτώνει την μπαταρία στο Xiaomi Mi A2Τα νέα φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου καλά για τα Xiaomi Mi A1 και Xiaomi Mi A2. Πρόκειται για δυο Android One smartphones που κατέφθασαν με stock Android UI. Σύμφωνα με ένα μήνυμα σε ένα επίσημο Xiaomi website αποκαλύπτει μια τρομακτική ιστορία για τον φίλο του συγγραφέα, όπου το Mi A1 εξερράγη ενώ το φόρτιζε το βράδυ (δες την εικόνα στο πάνω μέρος του άρθρου). Όπως επισημαίνει ο ίδιος, ξύπνησε από έναν θόρυβο που δεν μπορούσε να προσδιορίσει το βράδυ, αλλά τελικά έπεσε πάλι για ύπνο. Το πρωί, είδε το smartphone του να είναι τελείως κατεστραμμένο.

Όσον αφορά το Xiaomi Mi A2 τα νέα είναι το ίδιο άσχημα, όχι όμως τόσο δραματικά. Φαίνεται ότι η συσκευή παρουσιάζει προβλήματα με την μπαταρία των 3010 mAh. Όσοι είναι κάτοχοι της συσκευής, διαπιστώνουν ότι η μπαταρία τους δεν κρατά όσο θα έπρεπε. Το πρόβλημα εντοπίζεται στον σαρωτή αποτυπωμάτων της συσκευής Mi A2. Η χρήση του σαρωτή για το ξεκλείδωμα της συσκευής, απαιτεί τη χρήση και των έξι πυρήνων του Snapdragon 660. Αυτό οδηγεί στη γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας, περιορίζοντας την διάρκεια του screen on time σε μόλις 3-4 ώρες.

Αν και πολλοί χρήστες επισημαίνουν, ότι φταίει ο σαρωτής, η Xiaomi τονίζει ότι χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες.

techmaniacs

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά