ροή ειδήσεων

Απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών ο ομογενής Τζον-Μάικλ Χαραλάμπης



ΚΑΜΠΕΛ. ΟΧΑΙΟ. Κηδεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου στον ιερό ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ο Τζον-Μάικλ Χαραλάμπης (John Michael Haralambis), 78 ετών, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή στις 13 Νοεμβρίου μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, περιτριγυρισμένος από την αγαπημένη του οικογένεια.

Ο Χαραλάμπης γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1939 στο νησί της Αστυπάλαιας, στα Δωδεκάνησα, με γονείς τους Μιχάλη και Μαρία (Λαμπρινού) Χαραλάμπη. Μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Κάμπελ του Οχάιο το 1967, ενώ το 1977 έλαβε την αμερικανική υπηκοότητα.

Εργάστηκε σε διάφορους εργοδότες ως ελαιοχρωματιστής γεφυρών ανά τις ΗΠΑ, ήταν μέλος τους σωματείου «Painters Union 476», καθώς και της ελληνορθόδοξης εκκλησίας του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Του άρεσε να ταξιδεύει πολύ, ενώ κάθε χρόνο επισκεπτόταν τους συγγενείς του και τους φίλους του στην Ελλάδα. Συνήθιζε να κολυμπά στον ωκεανό, να επισκέπτεται τα καζίνο, να παίζει χαρτιά με τους φίλους του και να εργάζεται στον κήπο του. Ηταν ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου Pittsburgh Steelers, καθώς και εξαιρετικός μάγειρας.

Εν ζωή για να τον θυμούνται βρίσκεται η πολυαγαπημένη του σύζυγος Εντιθ Κέρτις, η αδερφή του Κλερ Χαραλάμπη, η κουνιάδα του Μάριμπεθ Κέρτις, οι δύο κουνιάδοι του Ρόμπερτ και Γκάρι Κέρτις, καθώς και πολλά ανίψια και ανιψιές στις ΗΠΑ και την Ελλάδα. Αφήνει, επίσης, πίσω του δύο ανίψια, τα οποία είχε σαν παιδιά του, τον Μάικλ Χαραλάμπη και τον Μπόμπι Κέρτις, όπως και την βαφτισιμιά του Μαρία Χαραλάμπη, ενώ είχε και 5 αδέρφια, τους Μανώλη, Γιώργο, Νίκο, Γκας και Τζακ.

ekirikas.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *