επικαιρότητα

Τρίπλα για να μείνουν στη Νέα Αγορά μέσω Βουλής οι έμποροιΔεν υποστέλλουν τη σημαία του αγώνα οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο κτιριακό συγκρότημα της Νέας Αγοράς και αντιδρούν στην μίσθωση του ακινήτου από ιδιώτη.

Επιδιώκουν μέσω της νομικής οδού να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο εμβληματικό κτιριακό συγκρότημα και να μην βγούνε στο τέλος του τρέχοντος χρόνου που λήγουν οι συμβάσεις τους.

Μιλώντας στο skyrodos.gr ο πρόεδρος του Σωματείου Καταστηματαρχών της Νέας Αγοράς κ. Παναγιώτης Κατσιδώνης επανέλαβε τη θέση του σε ότι αφορά την πρόταση που κατέθεσε η δημοτική αρχή για την μίσθωση του ακινήτου σε ιδιώτη .

« Αν η δημοτική αρχή είχε προχωρήσει στη μίσθωση των καταστημάτων που εκκενώθηκαν φέτος θα είχε εισπράξει ποσό ύψους 2.000.000 ευρώ. Δεν το έπραξαν και προχωρούν σε άλλη λύση. Μας πρότειναν ουσιαστικά να μείνουμε με τα ίδια μισθώματα για τρια χρόνια στο ακίνητο που θα έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο. Για τα επόμενα τρια χρόνια τα μισθώματα θα αυξάνονταν. Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε κάτι τέτοιο», δήλωσε στο skyrodos.groκ. Παναγιώτης Κατσιδώνης.

Όπως εξήγησε ο κ. Κατσιδώνης ο νομικός εκπρόσωπος του σωματείου έχει αναλάβει να διερευνήσει το νομικό πλαίσιο και να διαπιστώσει αν μπορεί να γίνει παράταση των μισθώσεων χωρίς αυτό να θεωρηθεί παράβαση καθήκοντος από τη δημοτική αρχή.

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι στη μίσθωση της Νέας Αγοράς σε ιδιώτη. Με τροπολογία στη Βουλή αν είναι νομικά εφικτό θα επιδιώξουμε την παράταση των συμβάσεων για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο ακίνητο. Μπορεί η δημοτική αρχή να έχει την ευθύνη για το κτίριο και να το συντηρεί », είπε ο κ. Κατσιδώνης.


Σχόλια

S M S

Αναγνώστης:
Η κεφαλή της νοσηλευτικής υπηρεσίας βασιζόμενη σε λόγια των αυλικών, χωρίς
να διασταυρώσει τα λεγόμενα των "ρουφιανων της" κατηγορεί υπαλλήλους και
τους στέλνει στον ψυχίατρο συμφωνα με τα λεγόμενά της γιατι στο ΓΝΡΟΔΟΥ θα
γινεται οτι λεει αυτη και κανενας αλλος . Κι όλα αυτά για να καλύψει
σκάνδαλα των δικών παιδιών!!!
ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης