ροή ειδήσεων

Κολοσσός: Πρόταση στον Κώστα Φλεβαράκη!



Ο πάγκος του Κολοσσού Ρόδου είναι “ορφανός”, μετά το τέλος της συνεργασίας, με τον Νίκο Βετούλα και ένας άλλος έλληνας προπονητής, βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.


Του Στέφανου Τάτσιου/ info@eurohoops.net

Οι άνθρωποι της διοίκησης του Κολοσσού, βλέποντας την ομάδα τους να είναι τελευταία στην βαθμολογία με ρεκόρ 1-5, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή.

Ο κόουτς Βετούλας που ήρθε το καλοκαίρι στην Ρόδο, αποχώρησε και θα συνεχίσει την καριέρα του, στον πρωτοπόρο της Α2, Ιωνικό Νικαίας.


Ωστόσο, στον Κολοσσό Ρόδου ψάχνουν εδώ και αρκετές ημέρες των νέο τους προπονητή, θέλοντας μία έμπειρη λύση που θα βοηθήσει και θα βελτιώσει την ομάδα το γρηγορότερο δυνατό.

Ετσι η διοίκηση του συλλόγου, πραγματοποίησε επίσημη πρόταση συνεργασίας, στον έμπειρο έλληνα προπονητή, Κώστα Φλεβαράκη μέχρι το τέλος της σεζόν και η απάντηση του κόουτς αναμένεται να δοθεί αύριο (25/11), με τις εξελίξεις επομένως να μεταφέρονται για το επόμενο 24ωρο.

Ο κόουτς Φλεβαράκης, την προηγούμενη σεζόν ήταν στον πάγκο της Αστάνα, ενώ στο παρελθόν έχει προπονήσει πολλές ομάδες της Basket League, όπως τα Τρίκαλα, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και το Ρέθυμνο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *