ροή ειδήσεων

ΕΜΥ: Βροχερός και τη Δευτέρα ο καιρός σε όλη τη χώρα


Αρκετές περιοχές της χώρας έχουν ντυθεί στα λευκά. Σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω του χιονιά ενώ η κίνηση σε ορισμένα σημεία πρέπει να γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες


Άστατος θα είναι ο καιρός τη Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα σημειωθούν τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στην ανατολική νησιωτική χώρα ενώ προς το απόγευμα θα αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός.


Η Πρόγνωση της ΕΜΥ ανά περιοχή

Αθήνα: Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: Αρχικά θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί τεσσάρων με έξι μποφόρ και σταδιακά δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση ενώ το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με πιθανότητα βροχής νωρίς το πρωί και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί τεσσάρων με πέντε μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από οκτώ έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που βαθμιαία θα σταματήσουν. Τα φαινόμενα πιθανώς στη Θράκη να είναι τις πρωινές ώρες ισχυρά, γρήγορα από τα δυτικά θα σταματήσουν. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις τεσσάρων με έξι και στα ανατολικά το πρωί νότιοι πέντε με επτά μποφόρ, που βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς τεσσάρων με έξι μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τέσσερις έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, που βαθμιαία θα σταματήσουν. Το απόγευμα από τα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί τέσσερις με πέντε και στο Ιόνιο τοπικά έξι μποφόρ, που πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν. Από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους τριών με πέντε και στο Ιόνιο τοπικά έξι μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι τοπικά τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι: Νότιοι πέντε με έξι και το πρωί τοπικά επτά μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτιοδυτικούς που από το απόγευμα θα εξασθενήσουν περαιτέρω. Η θερμοκρασία θα είναι από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς στα βόρεια κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες βαθμιαία θα σταματήσουν. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις πέντε με έξι και στα βόρεια το πρωί έως επτά μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη θα είναι τέσσερις με πέντε βαθμούς χαμηλότερη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *