ροή ειδήσεων

Τζένη Χειλουδάκη: Η συγκλονιστική της εξομολόγηση για την κακοποίηση των γυναικών

Τζένη Χειλουδάκη: Συμμετείχε στην καμπάνια που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών.



Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών, ο γραφίστας και φωτογράφος Μάνος Ευχετζής σε συνεργασία με την make up artist Ελένη Κοτσυφάκη δημιούργησαν μία καμπάνια, από πορτρέτα γυναικών με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης στα πρόσωπά τους.Στην καμπάνια συμμετείχαν γνωστά ονόματα γυναικών στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και η Τζένη Χειλουδάκη.

Η ίδια αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, επανέλαβε την ιστορία που είχε περιγράψει και στο πρώτο της βιβλίο:

«Αργά τη νύχτα με άρπαξαν, εκεί στα 18 μου, 3 άντρες τέρατα….. Με χτύπησαν, σακάτεψαν το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα μου. 3 άντρες με άρπαξαν, 3 μέρες με βίαζαν, με πέταξαν άδεια σε ένα σοκάκι και μου είπαν αν μιλήσω θα με σκοτώσουν.

Μάζεψα τα κομμάτια μου και έπεσα στην αγκαλιά της μάνας μου, που ήταν πάντα εκεί, στα δύσκολα μου. 3 άντρες με άρπαξαν, 3 μέρες με βίαζαν, 3 μέρες έκλαψα για αυτό και μετά σηκώθηκα και μίλησα και πάντα θα μιλώ και θα γράφω για αυτό.

Τα 3 τέρατα είναι ακόμα στη φυλακή. Μέτα από μένα αναγνωρίστηκαν και από άλλα θύματά τους.

Όλες εμείς σταματήσαμε ΑΥΤΑ τα τέρατα. Υπάρχουν πολλά όμως εκεί έξω ακόμα.

Μίλα… Μπορείς… Για σένα, για όλες μας. Σήμερα, (σ.σ. χθες Κυριακή, 25 Νοεμβρίου) είναι η διεθνής ήμερα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Μη φοβάσαι. Μίλα. Άρχισε από σήμερα».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *