ροή ειδήσεων

Ο Κωτσόβολος «χτίζει» το ξενοδοχείο του μέλλοντος!



Ο Κωτσόβολος στην Xenia 2018 παρουσιάζει τις υποδομές του Ξενοδοχείου του Μέλλοντος στο εκθεσιακό κέντρο “METROPOLITAN EXPO” Hall 1, Stand C04/D04.

Το «Δωμάτιο του Μέλλοντος» παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη HORECA 2018, προβάλλοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά και των αυτοματισμών. Το «δωμάτιο του μέλλοντος» είναι σύμφωνο με τα υψηλά διεθνή πρότυπα, ενώ είναι πλέον και φορητό. Αυτό διότι ο επισκέπτης μπορεί να ελέγχει όλο το δωμάτιο από το κινητό τηλέφωνο, την Hotel TV ή από τη συσκευή του σταθερού τηλεφώνου δίπλα στο κρεβάτι του. Επίσης, μπορεί να ελέγχει τα φώτα, να παίζει μουσική από την προσωπική του βιβλιοθήκη, να ελέγχει τις κουρτίνες και τη θερμοκρασία.

Η ξενάγηση στο «Ξενοδοχείο του Μέλλοντος» αυτή τη φορά περιλαμβάνει μία ακόμα στάση, το μηχανοστάσιο του μέλλοντος.

Η Business ομάδα της Κωτσόβολος θα βρίσκεται στην Xenia για να πραγματοποιήσει την ξενάγηση παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες λύσεις που:

• αυξάνουν τον έλεγχο των λειτουργιών του ξενοδοχείου, όπως της ποιότητα τους αέρα είτε εντός των δωματίων, είτε του νερού της πισίνας, ακόμα και απομακρυσμένα, αλλά και τον real-time εντοπισμό βλαβών εντός του μηχανοστασίου,

• συμβάλλουν στην εξοικονόμηση οικονομικών πόρων και ενέργειας της επιχείρησης. Για παράδειγμα, μέσα από τους αυτοματισμούς που παρουσιάζει ο Κωτσόβολος δίνεται η δυνατότητα να διακόψετε την κυκλοφορία ζεστού νερού σε ορόφους ή πτέρυγες του ξενοδοχείου που δεν υπάρχει νοικιασμένο δωμάτιο, εξοικονομώντας χρήματα χωρίς να θυσιάζετε στο παραμικρό την εμπειρία των επισκεπτών σας,

• Αξιοποιούν εναλλακτικές πηγές ενέργειας όπως είναι η ηλιακή ενέργεια για την ποιοτική παροχή ζεστού νερού χρήσης, συνδυάζοντας ηλιοθερμικούς σταθμούς υψηλής απόδοσης με προηγμένες δεξαμενές νερού και αντλίες θερμότητας, όπως αυτές της Carrier, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας από 60% έως και 95%,

• εξασφαλίζουν μείωση των εκπομπών CO2 με αποτέλεσμα το χαμηλότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Στόχος της Κωτσόβολος είναι η μετατροπή της τεχνολογίας σε εργαλείο εξυπηρέτησης των αναγκών του πελάτη του ξενοδοχείου. Οι συσκευές έρχονται να καλυτερεύσουν την εμπειρία του επισκέπτη, και οι υποδομές να αποτελέσουν εργαλείο στα χέρια των ξενοδόχων με αποτέλεσμα να γίνουν αφανείς ήρωες και να προσφέρουν συνολικά ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα διαβίωσης και άνεσης στον επισκέπτη από το check-in μέχρι το check out.

Πάνω από 250.000 επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα τις Business λύσεις της Κωτσόβολος, ανάμεσα σε αυτές είναι 5άστερα ξενοδοχεία, όπως το Lindos Imperial, Lindos Royal, Gennadi Grand Resort, Milos Cove, Grand Hyatt Athens, ikos Resorts, boutique hotels, όπως το Antigon Urban Chic Hotel, boutique hotels, όπως το Antigon Urban Chic Hotel, κορυφαία 4άστερα ξενοδοχεία, όπως το Elefsina Hotel, αλλά και καταλύματα στη νησιωτική Ελλάδα.

Επιπρόσθετα, ο Κωτσόβολος κάνει ευκολότερη τη χρηματοδότηση των ξενοδοχείων, με το Πλάνο δόσεων Κωτσόβολος για επιχειρήσεις για αγορές από 10€/μήνα, αλλά και με ειδικές συμβουλές για τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Παράλληλα, διαθέτει ένα σύγχρονο σύνολο υποδομών, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση των Β2Β πελατών. Συγκεκριμένα, τα συνεχώς αναπτυσσόμενα δίκτυα Business Centers (σε Ηράκλειο, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδο, Κόρινθο, Ιωάννινα, Πυλαία & Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, Λάρισα, Καλαμάτα, Λ.Συγγρού στη Ν.Σμύρνη και Πειραιά), είναι εξοπλισμένα με επαγγελματικά είδη και στελεχωμένα με εξειδικευμένους πωλητές στις επαγγελματικές λύσεις.

Η κεντρική Business Ομάδα Διαχείρισης Εταιρικών Πελατών, το τηλεφωνικό κέντρο με 102 συνεργάτες (Τηλ. Επικοινωνίας 210 28 99 999) αλλά και το b2b.kotsovolos.gr, παρέχουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη.

euro2day

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *