ροή ειδήσεων

Βροχοπτώσεις, χαλάζι κατολισθήσεις και διακοπές στην …ηλεκτροδότηση!



Χαλάζι έπεσε σε όλο σχεδόν το βόρειο τρίγωνο του νησιού της Ρόδου στις 02:10 το πρωί και η θερμοκρασία πήγε κάτω από τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις ο καιρός με συννεφιά, βροχόπτωση και καταιγίδες θα συνεχιστεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή.

Σήμερα Δευτέρα αναμένονται κατα περιόδους της ημέρας βροχοπτώσεις ενώ για την Τρίτη τα φαινόμενα θα είναι πιο ήπια. Το χαρακτηριστικό πάντως των ημερών είναι η μεγάλη αλλαγή της θερμοκρασίας.

Στα πελάγη μας και ιδιαίτερα στη θάλασσα Ρόδου θα πνέουν άνεμοι ως 5 μποφόρ. Ο κακός καιρός έφερε προβλήματα στην κυκλοφορία και στην ηλεκτροδότηση με εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε συνοικίες της πόλης της Ρόδου.

Κατολισθήσεις είχαμε σε πολλές περιοχές του νησιού προκαλώντας παράλληλα ζημιές σε υποδομές. Λόγω συγκέντρωσηςυλικών στον ποταμό της Κρεμαστής και τις καταπτώσεις χωμάτινων όγκων στο επαρχιακό δρόμο Μαριτσών – Ψίνθου χρειάσθηκε η παρέμβαση των συνεργείων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπό την επίβλεψη του εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Χρήστου Ευστρατίου, για να αντιμετωπιστούν.

Λόγω της πρόγνωσης της ΕΜΥ σε επιφυλακή βρίσκεται το σύνολο του κρατικού μηχανισμού καθώς και τα τμήματα πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας και των δήμων της Δωδεκανήσου, ενώ καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αποφεύγοντας τις άσκοπες μετακινήσεις.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *