ροή ειδήσεων

Κάλυμνος: Εμπρηστής και χασισοκαλλιεργητές χτύπησαν αστυνομικούς



Όταν οι ένστολοι προσπάθησαν να προσάγουν για ανάκριση τον 31χρονο, εκείνος μαζί με τον 33χρονο αδελφό του όρμησε κατά πάνω τους και άρχισαν να τους χτυπούν με σιδερολοστούς
Σε συμπλοκή κατέληξε η διερεύνηση μιας υπόθεσης εμπρησμού με στόχο ένα δίκυκλο στην Κάλυμνο, καθώς οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος δέχθηκαν επίθεση από τον 31χρονο ύποπτο, με τη βοήθεια του αδελφού και της αδελφής του που καλλιεργούσαν χασισόδεντρα και είχαν στην κατοχή τους ένα εντυπωσιακό οπλοστάσιο από αιχμηρά όργανα!

Όταν οι ένστολοι προσπάθησαν να προσάγουν για ανάκριση τον 31χρονο, εκείνος μαζί με τον 33χρονο αδελφό του όρμησε κατά πάνω τους και άρχισαν να τους χτυπούν με σιδερολοστούς! Πάνω στη σύρραξη, ο εμπρηστής κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Συνελήφθη, όμως, ο 33χρονος αδελφός του και οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, στην κατοικία και στο χώρο εργασίας τους, όπου δέχθηκαν νέα επίθεση από την 24χρονη αδελφή των δυο ανδρών η οποία ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη!


Στους χώρους όπου έγινε η έρευνα, βρέθηκαν δυο δενδρύλλια κάνναβης σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, ένας θρυμματιστής, 27 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα αυτοσχέδιο κλομπ, ένας σιδερολοστός, ένα μπουκάλι με μισό λίτρο βενζίνη, αλλά και 17 μαχαίρια διαφόρων τύπων! Ο 33χρονος και η 24χρονη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι για αντίσταση, πρόκληση διακεκριμένης φθοράς, οπλοκατοχή, επικίνδυνη σωματική βλάβη, αντίσταση, απειλή, εξύβριση, κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του εμπρηστή βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *