ροή ειδήσεων

Παλληνιακός - Διαγόρας Ρόδου 0-1



Νικών συνέχεια για τον Διαγόρα ο οποίος επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας του Παλληνιακού, σε αγώνα για την 12η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.


Την τέταρτη του νίκη μακριά από την Ρόδο πέτυχε ο Διαγόρας, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παλληνιακού, αποτέλεσμα που τον φέρνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ισόβαθμο με τον Ιάλυσο. Η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 5΄ άνοιξε το σκορ χάρη σε τέρμα του Μπουρλάκη.


Έπειτα από το γρήγορο αυτό γκολ που είχε σαν συνέπεια να διώξει το όποιο άγχος, ο «γηραιός» ήταν αυτός που είχε σωρεία ευκαιριών με τον Μπαξεβάνο, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει το 2-0. Από την πλευρά της η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ, σε μόλις μία περίπτωση αυτή του 37΄ με το φάουλ του Μπίτιλη, που αποκρούστηκε από τον Τσιάμη έγινε απειλητική για την εστία των Ροδιτών.

Στο β΄μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τις σκληρές μονομαχίες να κυριαρχούν στο παιχνίδι. Αυτό είχε σαν συνέπεια να μην δημιουργηθούν μεν αξιόλογες φάσεις, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Αθανασόπουλος, Κούσης, Βλάχος (78′ Τρυφιάτης), Ελ-Γκαμάλ, Κολοτούρος, Κούνας (29′ Μερκούρης), Δημητρίου, Σάμιος, Κυριόπουλος (60′ Ματσαδές), Μπίτιλης, Δημογιάννης (88′ Κωστόπουλος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Τσιάμης, Παγώνης, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου (60′ Τσαγκάρης), Καρπαθάκης, Χατζησάββας (90′ Δήμας, λ.τρ, 94’Ντερτιλής), Γλυνός, Ευαγγελιδάκης, Μπουρλάκης, Ντουαλά (84′ Μουκίδης).

sdna.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *