ροή ειδήσεων

Ραγδαίες εξελίξεις στην Ρόδο - Ομολόγησαν οι δολοφόνοι τις 21χρονης φοιτήτριας



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στην Ρόδο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στην αστυνομία ένας Έλληνας και ένας Αλβανός είναι τα δυο άτομα που μέχρι αργά χθες τη νύχτα ανακρίνονταν από τις αρχές και ομολόγησαν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλουδη στη Ρόδο.


Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρόδο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, τα δύο άτομα που κρατούνταν και ανακρίνονταν όλη τη νύχτα στο ΑΤ Ρόδου ομολόγησαν.

Στο ανακριτικό γραφείο του Λιμενικού Σώματος που ερευνά την υπόθεση έχοντας και τη συνδρομή κλιμακίου από την Αθήνα, τα δυο άτομα, που φαίνεται πως γνώριζαν την άτυχη Ελένη έπεσαν σε αντιφάσεις γεγονός που μαρτυρούσε πως έλεγαν ψέματα.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη τους όταν διαπίστωσαν από το υλικό των καμερών που βρίσκονται σε καταστήματα κοντά στο σπίτι της άτυχης κοπέλας πως η 21χρονη επιβιβάστηκε σε ένα λευκό βανάκι ιδιοκτησίας του ενός ατόμου, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, όταν και έπαψε να δίνει σημεία ζωής. Ίχνη DNA της φοιτήτριας εντοπίστηκαν τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο σπίτι του ενός εκ των υπόπτων. Η τελευταία φορά που βγήκε από το σπίτι της ήταν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της περασμένης Τρίτης και ενώ προηγουμένως μιλούσε με μια φίλη της όταν της χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός της ένα άγνωστο άτομο.


Τότε έκλεισε το τηλέφωνο με την φίλη της άνοιξε την πόρτα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται, σύμφωνα με το βιντεοσκοπημένο υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται σε ένα λευκό βανάκι όπου εκτός από τον οδηγό δεν γνωρίζει κανείς εάν μέσα υπήρχαν και άλλα άτομα.

To EleftherosTypos.gr επικοινώνησε με τον αρχισυντάκτη της Ροδιακής Μιχάλη Μαστή ο οποίος ανέφερε πως: «υπάρχει βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα τον ένα δράστη και την κοπέλα, αλλά και το αυτοκίνητο ενώ γίνεται επεξεργασία προκειμένου να βρεθούν και οι υπόλοιποι καθώς είναι δεδομένο πως δεν είναι ένας ο δράστης. Ήδη από την αστυνομία έχουν κληθεί να καταθέσουν αρκετοί» αναφέρει ο Μιχάλης Μαστής.

Από αυτό το βίντεο οι αρχές έφθασαν γρήγορα στα ίχνη των δυο ατόμων που μέχρι αργά χθες τη νύχτα ανακρίνονταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές βρίσκονται μια ανάσα από την εξιχνίαση του εγκλήματος που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο αφού είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του ανθρώπου εκείνου που στραγγάλισε και στη συνέχεια πέταξε στη θάλασσα την άτυχη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο.

βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *