ροή ειδήσεων

Στη δικαιοσύνη η υπόθεση θανάτου του 26χρονου Κρητικού που πνίγηκε στη Ρόδο



Με τα ερωτήματα να παραμένουν πολλά και αναπάντητα, συγγενείς και φίλοι ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο αντίο στον 26χρονο Νίκο Τζανόπουλο, που βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Πέμπτης (13/12) στις ιχθυοκαλλιέργειες που εργαζόταν στην περιοχή της Στρογγύλης, στο Δήμο Χάλκης.


Η κηδεία του Νίκου θα γίνει στη 13:00 σήμερα το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.


Την ίδια ώρα η υπόθεση περνά στη Δικαιοσύνη καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, το Εργατικό Κέντρο Ρόδου ετοιμάζεται να προχωρήσει σε καταγγελία και να ζητήσεις διεξοδική έρευνα, καθώς θεωρεί ότι επρόκειτο για εργατικό δυστύχημα.

Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη η 51χρονη νόμιμη εκπρόσωπος της τεχνικής εταιρείας, με την οποία ο 26χρονος είχε συνάψει σύμβαση εργασίας, η οποία στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη κατόπιν προφορικής εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Μιλώντας στο cretalive, η θεία του Νίκου, κ. Δέσποινα Χουρδάκη, υπογράμμισε ότι η οικογένεια, μέσα στην απέραντη θλίψη της, περιμένει με αγωνία την εξέλιξη της υπόθεσης.

Όπως επεσήμανε η κ. Χουρδάκη, ο ίδιος ο Νίκος, που εργαζόταν τους τελευταίους μήνες στην συγκεκριμένη επιχείρηση ιχθυοκαλλιέργειας, της είχε εκμυστηρευτεί πως η κατάδυση στη συγκεκριμένη δεξαμενή, η οποία δεν ήταν στα καθήκοντά του, γινόταν δύο φορές της εβδομάδα με ελλιπή επίβλεψη.

«Περιμένουμε απαντήσεις στο πώς και το γιατί» υπογράμμισε η κ. Χουρδάκη, που όπως και όλοι όσοι γνώρισαν το Νίκο δεν μπορεί να πιστέψει ότι η θάλασσα που τόσο αγαπούσε έγινε ο τάφος του.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα και με το Λιμενικό, ο 26χρονος, ανασύρθηκε από μαθητευόμενους δύτες, οι οποίοι εργάζονταν σε παρακείμενη ιχθυοκαλλιέργεια, μεταφέρθηκε στον λιμάνι «ΚΑΜΕΙΡΟΥ ΣΚΑΛΑΣ» και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: cretalive.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *