ροή ειδήσεων

Περιστέρι - Κολοσσός Ρόδου 73-70: Θρίλερ χωρίς ανατροπή...



Έχοντας τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο σε πολύ καλή μέρα, το Περιστέρι πήρε μια ακόμα νίκη στη φετινή Basket League, αφού επικράτησε του Κολοσσού με 73-70.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν στην ομάδα της Ρόδου τις άγριες διαθέσεις τους από την πρώτη στιγμή, αφού ξεκίνησαν με πολλή ενέργεια τον αγώνα και προηγήθηκαν στο τέλος της περιόδου με 23-11.

Στη δεύτερη περίοδο ο Κολοσσός ισορρόπησε το παιχνίδι, έβρισκε πιο εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι των παικτών του Πεδουλάκη, όμως και οι Περιστεριώτες συνέχισαν σε υψηλό τέμπο κι έτσι δεν άφηναν τους αντιπάλους τους να «ροκανίσουν» τη διαφορά.

Η τρίτη περίοδος ήταν πιο δυνατή για τον Κολοσσό που πίεσε αρκετά το Περιστέρι στην άμυνα κι έτσι έβρισκε εύκολα καλάθια. Με μπροστάρη τον Μαυροειδή οι νησιώτες συνέχισαν να έχουν καλή σύνδεση με το αντίπαλο καλάθι και όσο περνούσε ο χρόνος κατάφερναν να ρίχουν τον δείκτη της διαφοράς και να παραμένουν στο παιχνίδι.

Μπαίνοντας στην τέταρτη περίοδο με το σκορ στο 58 - 46 οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν να χάσουν τίποτα κι έτσι προσπάθησαν να κάνουν την αντεπίθεσή τους προκειμένου να πάρουν αυτοί το ροζ φύλλο αγώνα. Η διαφορά μειώθηκε μέχρι το -2 (70-68), όμως η επική ανατροπή που επιχείρησε να κάνει ο Κολοσσός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού ο Βασιλόπουλος κέρδισε αντιαθλητικό φάουλ στα τελευταία 7'' του αγώνα και έδωσε «αέρα» πέντε πόντων στους γηπεδούχους, οι οποίοι τελικά κέρδισαν με 73-70.

Κορυφαίος για την ομάδα του Πεδουλάκη ήταν ο Βασιλόπουλος που σημείωσε 23 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους διακρίθηκε ο Μαυροειδής που πέτυχε 24 πόντους.

Τα δωδεκάλεπτα: 23-11, 38-26, 55-46, 73-70

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *