ροή ειδήσεων

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες: Ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός κρατούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας



Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο. Οι αστυνομικές Αρχές σε συνεργασία με Λιμενικές Αρχές κι αφού εξέτασαν προσεχτικά ολα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους οδηγούνται στο συμπέρασμα οτι το έγκλημα διεπράχθη από δύο άνδρες, ένας εκ των οποίων ειναι αλλοδαπός, οι οποίοι και κρατούνται στο Λιμεναρχείο του νησιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο άνδρες ζήτησαν απο την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός εκ των δύο, κάτι το οποίο εκείνη δεν δέχθηκε παρά το γεγονός ότι αρχικά τους ακολούθησε. Η άρνηση της φαίνεται να προκάλεσε την βίαιη αντίδραση τους.

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει οι δύο φερόμενοι ως δράστες για να την εμποδίσουν την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα γεγονός που φέρεται να προκάλεσε και τον θάνατο της. Όταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν οτι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δύο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημειο όπου εντοπίστηκε από τις Αρχές.

Η μεταφορά του σώματος της φοιτήτριας υπάρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.
Παράλληλα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο protothema.gr, βρέθηκαν ίχνη DNA τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες φέρονται να μετάφεραν το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *