ροή ειδήσεων

Κάρπαθος: Οι κατηγορίες για κακοποίηση της δασκάλας κρίνονται από το δικαστήριο



Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και όλα έδειχναν ότι σύντομα θα ακολουθούσε ο γάμος. Μέσα σε μια νύχτα όμως ανατράπηκαν όλα...

Με την υπόθεση ενός 31χρονου από την Κάρπαθο ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 29χρονης πρώην αρραβωνιαστικιάς του, πριν από έξι χρόνια, θα ασχοληθεί στην προσεχή του συνεδρίαση το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω.


Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του 31χρονου το Σάββατο 11 Μαρτίου 2012 η 24χρονη –τότε- δασκάλα στο Αστυνομικό Τμήμα Καρπάθου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της να χωρίσουν, κάτι που εκείνος δεν δέχτηκε εύκολα. Όμως τελικά ο 31χρονος φέρεται να συμφώνησε υπό τον όρο να συνευρεθούν ερωτικά για μία τελευταία φορά. Όταν η 29χρονη αρνήθηκε, ο αρραβωνιαστικός της, την βίασε.

Πάντως από την πλευρά του ο 31χρονος ισχυρίζεται πως είναι αθώος και πως η καταγγελία έγινε για λόγους αντεκδίκησης από την πρώην αρραβωνιαστικιά του, ενώ ήδη έχει κινηθεί και ο ίδιος δικαστικά εναντίον της.

Σημειώνεται πως μετά την απολογία του ο 31χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 7 Ιανουαρίου 2019.

pronews.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *