ροή ειδήσεων

ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ…..



Την πληρώνουν τα μυρμήγκια! 
Φαίνεται ότι οι ίντριγκες και οι προσωπικές αντιπάθειες και αντιπαραθέσεις της περιφέρειας και των δημάρχων τις πληρώνουν οι πολίτες. Αντί οι κύριοι αυτοί να ασχοληθούν με τα χρόνια άλυτα προβλήματα του τόπου αυτού, κατηγορούν ο ένας τον άλλο για ανεπάρκεια και τραβάει ο ένας το χαλί κάτω από τα πόδια του άλλου. 
Η αδιαφορία τους στο καθάρισμα των δρόμων από σκουπίδια, χόρτα και κλαδιά δένδρων που σκεπάζουν σηματοδότες και σήματα οδικής κυκλοφορίας καλά κρατεί. Χιλιάδες Ευρώ ξοδεύτηκαν για το φύτεμα φυτών στις διαχωριστικές νησίδες και ξεραίνονται από το «πολύ πότισμα» της αδιαφορίας τους. Μια φορά τον χρόνο ένα συνεργείο καθαρίζει τους περιφερειακούς δρόμους για τους τουρίστες μόνο της Άριας φυλής μέσα στο κατακαλόκαιρο, ενώ οι «ιθαγενείς» τα ανέχονται τους υπόλοιπους μήνες. Μόνο τους προεκλογικούς μήνες «αποφασίζουν» οι αιρετοί μας να βγάλουν κανένα συνεργείο καθαρισμού για το θεαθήναι και βγάζουν και σέλφις για να καμαρώνουν την ανεπάρκεια και την κοροϊδία τους, ενώ τον χειμώνα τα σκουπίδια τα παρασέρνει η βροχή! 
Μεθυσμένες κολώνες φωτισμού, άλλες φυτεμένες μέσα στον δρόμο και άλλες στραβά να γέρνουν στο πεζοδρόμιο, άλλες σκουριασμένες, βρώμικες και τρισάθλιες και άλλες χωρίς φωτιστικά, τόσο μέσα σε τουριστικές περιοχές και το κέντρο της πόλης, όσο σε περιφερειακούς δρόμους, παράνομες πινακίδες να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια που συναγωνίζονται η μια την άλλη σε καρακιτσαριό, γύφτοι επαίτες σε κάθε γωνιά του δρόμου, κράχτες, τριτοκοσμικές τουαλέτες, μπάζα στους δρόμους, ανύπαρκτες διαγραμμίσεις, και καμένες λάμπες σε σηματοδότες, συμπληρώνουν τον «ωραίο τουριστικό» πίνακα της Ρόδου. 
Δεν σας ζητήσαμε κύριοι να κάνετε την Ρόδο Κάπρι, τα σκουπίδια σας ζητάμε να μαζεύεται και τα στοιχειώδη και αυτονόητα που για σας φαίνονται «αδιανόητα»! Ούτε και αυτό δεν μπορείτε να κάνετε σωστά στην ώρα του; Και μετά έρχονται οι καταστηματάρχες και οι ξενοδόχοι και παραπονιούνται για τις χαμηλές εισπράξεις όταν και εκείνοι φέρουν μέρος της ευθύνης για την κατάσταση αυτή με την γενική στάση τους. Τι και αν πέρασαν κρίσεις και ΔΝΤ, όλοι αυτοί ήλθαν, είδαν και απήλθαν σηκώνοντας τα χέρια ψηλά στο φαινόμενο «Ελληνα» και ακόμα τρέχουν μήπως και τους χαλάσουμε και αυτούς. Φαίνεται ότι όταν ο καλός Θεούλης έριχνε μυαλά στον κόσμο και τα μοίραζε ανά εποχή, του ξέφυγε και τα έριξε μονοκοπανιά στην Ελλάδα την εποχή του Σωκράτη και του Πλάτωνα και δεν έμεινε τίποτα για τώρα! Μετά σου λέει να μην «φεύγουν» οι Ελληνες στο εξωτερικό! Δεν πειράζει ρε παιδιά, θα έρθουν αλλοδαποί μετανάστες να τους αναπληρώσουν! "Ανδρός επιφανούς πάσα γης πατρίς"!

Ορφανίδης Δ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *