ροή ειδήσεων

Καμμένος : Ένα χιλιοστό κίνηση αν κάνουν οι Τούρκοι, θα τους τσακίσουμε



Νέες δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας



Νέες προειδοποιήσεις προς την Άγκυρα, μετά το σημερινό μπαράζ υπερπτήσεων τουρκικών F-16 πάνω από ελληνικά νησιά, απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος από τη Λέρο.

«Να ξέρουνε πολύ καλά όλοι αυτοί οι οποίοι προκαλούν ότι καλό θα ήταν γι’αυτούς να παραμείνουν μόνο στις λεκτικές προκλήσεις» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες που υπηρετούν στο 588 Τάγμα Εθνοφυλακής στη Λέρο. Σημειώνεται ότι οι πρώτες παραβιάσεις σημειώθηκαν μόλις οκτώ λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους που μετέφερε τον Π. Καμμένο από το Καστελόριζο.

«Από κει και πέρα, ένα χιλιοστό κίνησης αν κάνουνε, θα τους τσακίσουμε, θα τους συντρίψουμε!« συνέχισε την σκληρή του προειδοποίηση ο Πάνος Καμμένος, διευκρινίζοντας προς την γείτονα χώρα ότι «εμείς θέλουμε την ειρήνη, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά και αγαπημένοι αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό».

Ο υπουργός Άμυνας δεν παρέλειψε να επιτεθεί και στους δανειστές μας λέγοντας πως «δημιούργησαν την κρίση για να κατασχέσουν τον υποθαλάσσιο πλούτο μας, μας χτύπησαν για να δώσουμε εγγύηση το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της Ελλάδας».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *