ροή ειδήσεων

ΕΟΦ: Προσοχή σε τρία τουρκικά προϊόντα για τη στύση που διακινούνται από το διαδίκτυο



Mία σειρά από προϊόντα τουρκικής προέλευσης που διακινούνται μέσω διαδικτύου θεωρούνται από τις υγειονομικές αρχές ακατάλληλα για κατανάλωση.


Συγκεκριμένα ο ΕΟΦ μετά από ενημέρωση από την αρμόδια Αρχή της Γερμανίας, προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν και να μην κάνουν χρήση των προϊόντων:


- VIT - TIME BITKISEL MACUN FOR VICTORY.
- EPIMEDYUMLU BITKISEL KARISIMLI MACUN.
- SAHIMERDAN EPIMEDYUMLU BITKISEL KARISIMLI MACUN.


Πρόκειται για προϊόντα τουρκικής προέλευσης, τα οποία εντοπίστηκαν από τα γερμανικά τελωνεία, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν διατεθεί και στη χώρα μας μέσω διαδικτύου.


Τα προϊόντα αυτά περιέχουν τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη η οποία δεν δηλώνεται στην επισήμανση. Η σιλδεναφίλη συνδέεται με ανεπιθύμητες ενέργειες ιδιαίτερα στο καρδιαγγειακό σύστημα. Ως εκ τούτου, η χρήση των παραπάνω μη εγκεκριμένων προϊόντων, ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του χρήστη.


Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που τα προϊόντα περιέλθουν στην κατοχή τους, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ. Υπογραμμίζεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *