ροή ειδήσεων

Είναι ασφαλισμένο το όχημα σας; Ελέγξτε τώρα το συμβόλαιο σας



Μία νέα ηλεκτρονική εφαρμογή έβαλε σε λειτουργία το Επικουρικό Κεφάλαιο για να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να βλέπουν και να επιβεβαιώνουν που είναι ασφαλισμένοι.

Κλικάροντας την ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx , οι ασφαλισμένοι αξιοποιούν την παροχή του Επικουρικού Κεφαλαίου και εισάγοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και το ΑΦΜ τους μπορούν να ελέγξουν αν το όχημά τους είναι καταχωρημένο στη βάση δεδομένων του Κέντρου Πληροφοριών. Από την ίδια πηγή αντλεί και η τροχαία πληροφορίες.

Στη συνέχεια επιλέγοντας στο πεδίο «αναζήτηση» εμφανίζονται τα εξής στοιχεία:

1. Σε ποια εταιρεία είναι ασφαλισμένο το όχημα

2. Μέχρι ποια ημερομηνία ισχύει η ασφαλιστική του κάλυψη

Στόχος είναι μέσα από την εφαρμογή αυτή να μπορούν οι ασφαλισμένοι να ελέγχουν τα συμβόλαια τους ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο των πλαστών συμβολαίων στην αγορά και των ανασφάλιστων οχημάτων.

Σε περίπτωση που το όχημά σας εμφανίζεται σαν ανασφάλιστο επικοινωνήστε με τον ασφαλιστή σας και την ασφαλιστική σας εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι η ύπαρξη του ασφαλιστήριου συμβολαίου που φέρει μοναδικό αριθμό είναι η μοναδική βεβαίωση ότι είστε ασφαλισμένοι



Η γνώση οδηγεί στη σωστή ασφάλιση

Η επιλογή ασφαλιστηρίου συμβολαίου και ασφαλιστικής εταιρείας απαιτεί τη συμβολή εξειδικευμένου επαγγελματία, που μπορεί να προτείνει στον πολίτη τα προγράμματα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του. Στον ΟΔΗΓΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ (τον οποίο μπορείτε να δείτε κλικάροντας εδώ), μπορείτε να ενημερωθείτε για τους επαγγελματίες της αγοράς και να επικοινωνήσετε μαζί τους για την ασφαλιστική σας κάλυψη, τόσο στον κλάδο αυτοκινήτου όσο και στους υπόλοιπους τομείς.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *