ροή ειδήσεων

Δολοφονία φοιτήτριας: Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για προσβολή μνήμης νεκρού ετοιμάζει η οικογένεια



Οι συνήγοροι αναφέρονται σε διάφορες δημοσιεύσεις που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο και τα social media


Προσφυγή στη Δικαιοσύνη για προσβολή μνήμης νεκρού προαναγγέλλουν οι δικηγόροι της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο. Οι συνήγοροι αναφέρονται σε διάφορες δημοσιεύσεις που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο και τα social media. Μάλιστα, κάνουν λόγο και για αγωγές εκτός από μηνύσεις, κάτι που σημαίνει την απαίτηση χρηματικής αποζημίωσης.

Παράλληλα, σε ανακοίνωσή τους οι δικηγόροι τονίζουν ότι οι δράστες της δολοφονίας έδεσαν τα πόδια της κοπέλας πριν την πετάξουν στη θάλασσα, ενώ εκείνη ήταν ακόμα ζωντανή.



Ακολουθεί η ανακοίνωση των συνηγόρων, όπως δημοσιεύεται στον ΑΝΤ1:

«Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Τοπαλούδη στο άγριο έγκλημα της Ρόδου με θύμα την κόρη και αδελφή τους.

Επειδή πολλά λέγονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες ημέρες, θα προβούμε στις εξής δύο δηλώσεις: Η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, επειδή πιθανότατα όχι μόνο ήταν εν ζωή, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

Η δεύτερη δήλωσή μας είναι ότι, όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά και αν είναι, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση. Η ανακοίνωση αυτή γίνεται στη μνήμη της αείμνηστης κοπέλας και είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή το γραφείο μας».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *