ροή ειδήσεων

Ξαφνικός θάνατος 14χρονης που μπήκε στο νοσοκομείο για σκωληκοειδίτιδα



Σαν βόμβα έσκασε η είδηση σήμερα στη Λαμία για το ξαφνικό χαμό 14χρονης μαθήτριας του 6ου Γυμνασίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μαθήτρια της Β' Γυμνασίου εισήχθη στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας πολύ νωρίς το πρωί της Παρασκευής με έντονο πόνο στην κοιλιά.

Αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις γύρω στις 3:00 το μεσημέρι της Παρασκευής διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επέμβαση πήγε καλά, ωστόσο η αντιβίωση η οποία χορηγήθηκε στην 14χρονη μαθήτρια ήταν αυτή που της προκάλεσε αλλεργικό σοκ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Όλα τα παραπάνω είναι πληροφορίες που ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί ιατρικά, αφού την πραγματική αιτία θανάτου της άτυχης μαθήτριας θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή η οποία θα γίνει αύριο Δευτέρα.

Πέρα από τους δικούς της ανθρώπους όλοι στη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα είναι σοκαρισμένοι, μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, χάθηκε ένα 14χρονο κορίτσι.

Από την ενημέρωση από τη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας και τη Γυμνασιάρχη του 6ου Γυμνασίου, τη Δευτέρα στο σχολείο θα βρεθούν ψυχολόγοι για την υποστήριξη των παιδιών, ενώ την Τρίτη, που πιθανότατα θα γίνει η κηδεία της 14χρονης το σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

lamiareport

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *