ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Τοπαλούδη – Θα καταθέσει για τον βιασμό 19χρονης



Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά την καταγγελία 19χρονης, η οποία κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο
Σύμφωνα με την καταγγελία ο βιασμός της 19χρονης συνέβη λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας

Από το γραφείο του ανακριτή θα περάσει και ο 23χρονος, που έχει συλληφθεί για τον βιασμό της 19χρονης – μαζί με τον 19χρονο

Στη Ρόδο αναμένεται να μεταχθεί, προκειμένου να δώσει αναλυτική κατάθεση για τη νέα υπόθεση βιασμού, ο 19χρονος πρωταγωνιστής της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, στο νησί.

Σε βάρος του, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά και την καταγγελία 19χρονης που κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Η διαδικασία έκδοσης εντάλματος ακολουθήθηκε για να μπορέσει να μεταχθεί στη Ρόδο και να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.

Από το γραφείο του ανακριτή θα περάσει σήμερα και ο 23χρονος, που έχει συλληφθεί για τον βιασμό – μαζί με το 19χρονο – της 19χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου του 2018, τρεις ημέρες δηλαδή μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, ο 19χρονος μαζί με έναν 23χρονο, κατηγορούνται ότι παρέσυραν την κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67%, στην παραλιακή περιοχή Ενυδρείο.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *