ροή ειδήσεων

Έγκλημα στη Ρόδο: Προφυλακιστέος για τον βιασμό 19χρονης ΑμεΑ ο 20χρονος



Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου βρέθηκε ο κατηγορούμενος για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη κι εσχάτως για τον βιασμό μιας 19χρονης ΑμεΑ Ροδίτισσας.

Ο 20χρονος Αλβανός κατηγορούμενος, οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (28/1) κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστικό μέγαρο του νησιού. Εκεί, απολογήθηκε για το αδίκημα του βιασμού από κοινού με τον 23χρονο Ρομά, μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες.


Όπως αναφέρουν πληροφορίες από το νησί των Ιπποτών, ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες εις βάρος του και υποστήριξε ότι δεν είχε επαφή με την 19χρονη κοπέλα. Μετά το πέρας της απολογίας του κρίθηκε εκ νέου προσωρινά κρατούμενος.
Τι ισχυρίστηκε ο 23χρονος συγκατηγορούμενος

Σύμφωνα με το Star, ο τσιγγάνος είπε στους αστυνομικούς λίγο μετά τη σύλληψή του: «Ο... κατέβασε το παντελόνι του και έκατσε στην άμμο. Η... έλεγε συνέχεια άσε με να φύγω. Αυτός της βαρούσε σφαλιάρες στο πρόσωπο, την έπιασε από τα μαλλιά και την ανάγκασε να... Μετά ο... ξάπλωσε την... μπρούμυτα στην άμμο ενώ αυτή αντιστεκόταν με τα χέρια της» περιέγραψε ο 23χρονος Ρομά και συνέχισε: «Η... έλεγε αφήστε με να φύγω και ο... της έλεγε πέντε λεπτά πέντε λεπτά. Πήγα κοντά της προσπάθησα να της κατεβάσω το παντελόνι της αυτή δεν ήθελε και προσπάθησε με τα χέρια της να με σταματήσει αλλά της κράτησε τα χέρια ο... και τελικά το κατέβασα».

Τεχνολογικό «μπλόκο» στην διερεύνηση της υπόθεσης Τοπαλούδη

Αδυναμία στο να ανοίξουν τα laptop του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, πρωταγωνιστών του στυγερού εγκλήματος της Ρόδου, με θύμα την Ελένη Τοπαλούδη, έχουν οι αρμόδιες Αρχές.

Η εξήγηση από τους ειδικούς είναι μόνο μια. «Δεν μπορεί να ανοίξει ένα laptop αν είναι κρυπτογραφημένο, Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να το ανοίξει αν έχει γίνει κρυπτογράφηση υψηλού βαθμού» δήλωσε στο Star ο Μανώλης Σφακιανάκης, Πρ. Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια. «Είχαν όλο το περιθώριο να συμβουλευτούν δικούς τους ανθρώπους και δικηγόρους. Μπορεί να είχαν και το κλειδί του διαμερίσματος της Ελενίτσας» τονίζει ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της δολοφονημένης φοιτήτριας.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, δήλωσε πως «θα ζητήσουμε τεχνικό σύμβουλο για να ανοίξουμε τα laptop».
ethnos.gr
Πηγή: dimokratiki

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/1/19 15:27

    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΡΑΤΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *