ροή ειδήσεων

Ρόδος: Μαρτυρία ντοκουμέντο για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ



Νέα στοιχεία στο φως σχετικά με τη συμπεριφορά του 19χρονου Αλβανού


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τη δράση του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται τόσο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη όσο και για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ.

Αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε ένα περιστατικό που σημειώθηκε τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.


«Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες» περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας, που συνάντησε τον 19χρονο Αλβανό. Εκείνο το βράδυ η συμπεριφορά του «δεν ήταν φυσιολογική. Ήταν νευρική». Μάλιστα ανέφερε ότι ο 19χρονος «τσακώθηκε με έναν. Τους είδα, ψιλοτραβιόντουσαν αλλά δεν πλησίασε κανένας» πρόσθεσε.
«Ο Αλβανός βαρούσε σφαλιάρες στην 19χρονη και την έπιανε από τα μαλλιά»

Η 1η Δεκεμβρίου είναι η μέρα κατά την οποία ο 19χρονος μαζί με έναν 23χρονο κατηγορούνται ότι βίασαν την 19χρονη ΑμεΑ. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o 23χρονος όταν συνελήφθη από αστυνομικούς τους ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο 19χρονος Αλβανός έριχνε χαστούκια στην 19χρονη ΑμεΑ.

«Ο Λ….κατέβασε το παντελόνι του και έκατσε στην άμμο. Η Ε…έλεγε συνέχεια άσε με να φύγω. Αυτός της βαρούσε σφαλιάρες στο πρόσωπο, την έπιασε από τα μαλλιά και την ανάγκασε να του πάρει π….Μετά ο Λ…ξάπλωσε την Ε…μπρούμυτα στην άμμο ενώ αυτή αντιστεκόταν με τα χέρια της» ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως «η Ε… έλεγε αφήστε με να φύγω και ο Λ… της έλεγε πέντε λεπτά πέντε λεπτά ..Πήγα κοντά της προσπάθησα να της κατεβάσω το παντελόνι της αυτή δεν ήθελε και προσπάθησε με τα χέρια της να με σταματήσει αλλά της κράτησε τα χέρια ο Λ… και τελικά το κατέβασα».

Πατέρας 19χρονης: Να τιμωρηθούν με τη μεγαλύτερη ποινή που υπάρχει

«Το μήνυμά μου είναι το εξής: Να παραμείνουν προφυλακιστέοι μέχρι να γίνει η δίκη και όταν έρθει η ώρα της δίκης να τιμωρηθούν με τη μεγαλύτερη ποινή που υπάρχει» δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Τι κρύβουν τα laptop του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού

Σύμφωνα με το Star οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από πρώην συντρόφους τόσο του Έλληνα όσο και του Αλβανού. Τουλάχιστον δύο κοπέλες έχουν καταθέσει για τον Αλβανό ότι τις κακοποιούσε. Αυτό πάντως που δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό στις Αρχές, είναι γιατί δεν μπορούν να ανοίξουν τα laptop του Έλληνα κα του Αλβανού. Η εξήγηση από τους ειδικούς είναι μόνο μια. «Δεν μπορεί να ανοίξει ένα laptop αν είναι κρυπτογραφημένο, Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να το ανοίξει αν έχει γίνει κρυπτογράφηση υψηλού βαθμού» δήλωσε στο Star ο Μανώλης Σφακιανάκης, Πρ. Διεθνούς Ινστιτούτου για την Κυβερνοασφάλεια.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/1/19 15:37

    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΥΧΗ ΚΟΠΕΛΛΑ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ -ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ -ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΛΙΓΚ ΑΠΟ ΤΑ Μ.Μ.Ε.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *