ροή ειδήσεων

Η Παπαστράτος εταιρεία της χρονιάς για το 2018



Την Παπαστράτος ανέδειξαν ως εταιρεία της χρονιάς οι αναγνώστες του insider.gr.

Η Παπαστράτος ήταν ο μεγάλος νικητής για το 2018, καθώς εξασφάλισε το 43% των ψήφων, κερδίζοντας έτσι επάξια την πρώτη θέση καθώς και τον τίτλο της εταιρείας της χρονιάς. Η Παπαστράτος έκανε την μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα στον τομέα της καπνοβιομηχανίας αλλάζοντας την φιλοσοφία της εταιρείας ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται εντός Ελλάδος δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις εργασίας.

Στη δεύτερη θέση, με σχετικά μικρή διαφορά βρέθηκε η νεοφυής επιχείρηση Blueground, η οποία και εξασφάλισε το 36% των ψήφων, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα νέων επιχειρήσεων που διαπρέπουν εντός και εκτός συνόρων. Η Blueground θεωρείται ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο της ενώ το 2018 κατάφερε να σηκώσει ακόμα 12 εκατ. δολαρία με στόχο να φτάσει να δραστηριοποιείται σε 50 πόλεις με 50.000 ακίνητα μέχρι το 2023.

Την τριάδα συμπληρώνει η Aegean Airlines, ένας ακόμα από τους ισχυρούς πρεσβευτές της ελληνικής επιχειρηματικότητας εντός και εκτός συνόρων. Η Aegan sτηρίζει σταθερά την βαριά βιομηχανία της χώρας ταξιδεύοντας στη χώρας μας εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως και μας εξέπληξε το 2018 ανακοινώνοντας την μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην Ελλάδα. Η εταιρεία επένδυσε 3 δισ. ευρώ για την εξαγορά 42 αεροσκαφών σε βάθος 15ετίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είναι τα παρακάτω:

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *