ροή ειδήσεων

Με σημαντική διάκριση ξεκινά το 2019 για την bluegr Hotels & Resorts (Miramare)



Τέσσερα αστέρια αριστείας για την bluegr Hotels & Resorts από το EFQM Levels of Excellence
Με μια σημαντική διάκριση ξεκινά το 2019 για την bluegr Hotels & Resorts, που αξιολογήθηκε ως Recognized for Excellence 4 αστέρων από το Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης EFQM Levels of Excellence.

Στην εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που πραγματοποιήθηκε, ο ξενοδοχειακός όμιλος αξιολογήθηκε με τέσσερα αστέρια στο μοντέλο αριστείας του EFQM. Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους της bluegr Hotels & Resorts ο κύριος Βασίλης Μπάρμπας, ΙΤ Μanager του ομίλου, από τους κ.κ. Γρηγόρη Ταπεινό, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΔΕ, Gianluca Mulè Chief Operating Officer EFQM και Αναστάσιο Ροδόπουλο Γενικό Διευθυντή της ΕΕΔΕ.




Δημιούργημα της κυρίας Τζίνας Μαμιδάκη, Διευθύνουσας Συμβούλου του ομίλου, η bluegr Hotels & Resorts αποτέλεσε την υλοποίηση του οράματος της ίδρυσής της για μια εταιρεία πρότυπο για τις επόμενες γενιές. Με ξενοδοχεία σε Κρήτη, Αθήνα και Ρόδο ο όμιλος θέλησε να διαφοροποιήσει το ύφος των πολυτελών διακοπών εισάγοντας τον επισκέπτη σε ένα νέο πλαίσιο απόλαυσης που στηρίζεται στους τρεις πυλώνες του ποιοτικού τουρισμού: μοναδικές τοποθεσίες, εξαιρετικές υπηρεσίες, αυθεντικές εμπειρίες, και δημιουργώντας ξενοδοχειακές μονάδες απόλυτους εκφραστές αυτών.

Πιστή στη δέσμευσή της για την ανάδειξη της σημασίας του ποιοτικού τουρισμού και με την πεποίθηση ότι η φιλοξενία οφείλει να προσβλέπει στην αριστεία, η bluegr Hotels & Resorts υιοθέτησε το Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM) και το 2016 τιμήθηκε με τη διάκριση Committed to Excellence 2 αστέρων, την οποία διατήρησε μέχρι και φέτος που πιστοποιήθηκε ως Recognized for Excellence 4 αστέρων.


Στο πλαίσιο της απονομής o κύριος Μπάρμπας δήλωσε: “Η συγκεκριμένη διάκριση ήρθε μέσα από ομαδική δουλειά, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν θα βρισκόμασταν εδώ χωρίς μια σταθερή, δυνατή και ξεκάθαρη ηγεσία να μας κατευθύνει. Στόχος μας να ανεβούμε στο βάθρο σε δύο χρόνια αντί τρία για το επόμενο επίπεδο των 5 αστεριών.”

bluegr Hotels & Resorts


Η bluegr Hotels & Resorts διαθέτει πέντε ξενοδοχειακές μονάδες σε Κρήτη, Αθήνα και Ρόδο. Οι άρτιες εγκαταστάσεις και οι μοναδικές τοποθεσίες, σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και την άριστη φιλοξενία συνθέτουν τη βάση της φιλοσοφίας του ομίλου, τα ξενοδοχεία του οποίου μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε είδους επισκέπτη, με την πληρότητά τους να ξεπερνά το 90%.
Το Minos Beach art hotel αποτελεί μέλος της αλυσίδας The Small Luxury Hotels of the World, το Minos Palace hotel & suites ένα 360° sea-view resort, το Candia Park village είναι αφιερωμένο στη δημιουργία των ιδανικών οικογενειακών διακοπών, το Life Gallery athens αποτελεί ένα καταφύγιο ηρεμίας και το Miramare suites & villas λειτουργεί ως μέλος των Sunprime Hotels.


Σχετικά με το EFQM

Το EFQM, είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί για περισσότερα από 25 χρόνια κομβικό σημείο συνάντησης των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών με διεθνή προσανατολισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κλάδο τους. Το EFQM, με περισσότερα από 700 μέλη επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα αντλεί και μοιράζεται με τα μέλη του τις Καλύτερες Επιχειρηματικές Πρακτικές μέσω πρωτοποριακών δραστηριοτήτων, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών από ολόκληρο τον κόσμο. Το EFQM είναι ο δημιουργός του Μοντέλου της Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM (EFQM Excellence Model) και του Βραβείου Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM Excellence Award). Το EFQM σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα διατηρεί Εθνικό Εταίρο – National Partner Organization (NPO) ενώ σημειώνεται ότι για την Ελλάδα και την Κύπρο τον επίσημο αυτό ρόλο κατέχει η ΕΕΔΕ.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *