ροή ειδήσεων

Έναρξη επαναπροσλήψεων 2019 για τους Ξενοδοχοϋπαλλήλους



Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου εύχεται Καλή Χρονιά στα μέλη του και ενημερώνει, ότι οι αιτήσεις επαναπροσλήψεων για το έτος 2019 θα αρχίσουν την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου. Οι αιτήσεις θα διεξάγονται καθημερινά 9:00 – 14:00 και 17:00 - 19:00 στο γραφείο του Σωματείου μας το οποίο στεγάζετε στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Στεφ. Καζούλη 30, Ρόδος.

Συγκεκριμένα προς τα μέλη μας, των όποιων η συνδρομή 2019 είχε παρακρατηθεί κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν (2018) από την επιχείρηση όπου εργάζονται, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων θέλει να διευκρινίσει ότι η παρακράτηση της συνδικαλιστικής τους εισφοράς δεν πραγματοποιεί αυτόματα την επαναπρόσληψη αλλά ανανεώνει την ετησία συνδρομή των εργαζόμενων και τους καθιστά μέλη του Σωματείου μας. Συνεπώς όσα μέλη έχουν πληρωμένη συνδρομή 2019 μέσω της παρακράτησης συνδικαλιστικής εισφοράς και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την επαναπρόσληψη τους, παρακαλούνται όπως προσέλθουν στα γραφεία του Σωματείου μας τις ώρες λειτουργίας (όπως αναγράφονται παραπάνω) παρά μόνο για να υπογράψουν και να κατοχυρώσουν την αίτηση επαναπρόσληψης τους.

Για περαιτέρω πληροφορίες τα μέλη μας μπορούν να επικοινωνούν με το Σωματείο μέσω Τηλ. 2241032220 και μέσω E-mail: sksrodou@gmail.com.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *