ροή ειδήσεων

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα "κερδίζουν έδαφος" το 2019 και στην Ελλάδα


Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα "κερδίζουν έδαφος" το 2019

Η εταιρεία ECO// SUN με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, λάνσαρε πριν από μερικούς μήνες το ecocar, και ετοιμάζεται να κατακλύσει την αγορά το 2019 με νέα μοντέλα , όπως αποκαλύπτει το ka-business.gr


"Το ecocar έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην 82 Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του, ενώ μόλις λίγες μέρες μετά πραγματοποιήθηκε και η πρώτη πώληση.

Στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας του οχήματος παραδώσαμε περισσότερα από εκατό οχήματα σε όλη την Ελλάδα ενώ παράλληλα έχουν γίνει και τα πρώτα βήματα και στο εξωτερικό, με το δίκτυο των συνεργατών να μεγαλώνει μέρα τη μέρα.

Αυτό που για τους περισσότερους ακούγεται περίεργο είναι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο φορτίζει σε μία απλή πρίζα σπιτιού, όπως δηλαδή φορτίζεις το κινητό σου φορτίζεις και το αυτοκίνητό σου», λέει η Ευαγγελία Γιώγα υπεύθυνη επικοινωνίας της εταιρείας ECO SUN και συμπληρώνει : «Είναι επίσης μεγάλη μας χαρά που καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με εκατοντάδες κόσμο, είτε από τα κοινωνικά μας δίκτυα, είτε τηλεφωνικά ή στα γραφεία της εταιρίας μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό για το μικρό μας ecocar, επισημαίνοντας όλα αυτά που μπορεί να σου προσφέρει στην πράξη.

Γιατί το ecocar είναι το μοναδικό όχημα της κατηγορίας του που προφέρει ότι ακριβώς υπόσχεται, και γι' αυτό σε κάνει να χαμογελάς.

Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να πούμε ότι το #ecocar είναι το μόνο όχημα που αποσβαίνει το κόστος κτήσης του εξοικονομώντας στον ιδιοκτήτη του 1500-2000€ ετησίως από τα λειτουργικά έξοδα που απαιτούνται για ένα μέσο όχημα πόλης».


Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα νησιά

Η ηλεκτροκίνηση, πέρα από το οικονομικό όφελος συμβάλλει και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και ενισχύει την προσπάθειά μας για την προστασία του περιβάλλοντος που πρέπει να αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για όλους.

Υπάρχει μια γενικότερη θετική εικόνα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα από διάφορα μέρη της Ελλάδας, ειδικότερα όμως από τις νησιωτικές περιοχές.

Πλέον μπορείς να συναντήσεις ένα ecocar σε όλη την Ελλάδα, από την Ορεστιάδα, Θάσο, Κέρκυρα, Καρδίτσα, Πάτρα μέχρι Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Ρόδο, για να αναφέρω μόνο κάποιες ενδεικτικές πόλεις.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *