ροή ειδήσεων

Το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στη Ρόδο το 2019 επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ρόδου



Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, επισκέφτηκε σήμερα μεσημέρι το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στη Ρόδο το 2019.

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3,8κιλών, ήταν το πρώτο παιδί του 2019, στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, στις 04:30πμ. Ο κος. Χατζηδιάκος συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας Άννα Ζωάννου συνεχάρη τη μητέρα Άννα Αγαλιανού και της ευχήθηκε η κόρη της να είναι γερή, καλότυχη και ευτυχισμένη, ενώ έδωσε συμβολικά δώρα για το παιδί, τονίζοντας ότι: «Η έλευση στον κόσμο του πρώτου παιδιού της χρονιάς συμβολίζει τη συνέχεια της ζωής και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο». Η μητέρα αντευχήθηκε στο δήμαρχο ένα υγιές και δημιουργικό έτος.



Ο Δήμαρχος, αφού αντάλλαξε ευχές με το μαιευτήρα-γυναικολόγο Βασίλη Παπαμαργαρίτη, και το Διευθυντή της Μαιευτικής Κλινικής Συμεών Ψαρά, για ένα ευτυχισμένο έτος, ευχήθηκε υγεία για όλους τους κατοίκους της Ρόδου.

«Οι γιατροί και το προσωπικό του Νοσοκομείου μας δίνουν καθημερινό αγώνα για να ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας των νησιωτών. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και κουράγιο στο έργο τους, και ευχόμαστε στους Ροδίτες και όλους τους Δωδεκανήσιους υγεία και καλή τύχη το 2019» δήλωσε ο Δήμαρχος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *