ροή ειδήσεων

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο αδερφός του 23χρονου υποστηρίζει ότι ο δράστης είναι «αγαθός» (video)



Ο αδερφός του 23χρονου κατηγορούμενου που εμπλέκεται μαζί με άλλον έναν 20χρονο στη δολοφονία αλλά και το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στον ΣΚΑΪ για τον αδερφό του. Γιατί λέει ότι αδερφός του είναι «αγαθός».

Ο αδερφός του υποστηρίζει ότι τα παιδιά ήταν μια χαρά μέχρις ότου στην παρέα τους μπήκαν και άλλα δύο άτομα.

« Πήραν την κοπέλα με την θέληση της πάντα για βόλτα.» Μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν μια χαρά όλα. Ήταν χαρούμενα όλα τα παιδιά. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ήρθαν μετά αυτοί οι δύο, δεν μπορώ να πω ονόματα. Ήξερε η κοπέλα που πάνε και για ποιο λόγο.» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν ήταν στενοί φίλοι ο αδερφός του απάντησε ότι φίλοι δεν ήταν. « Γνωριζόντουσαν ελάχιστα. Ένα γεια λέγανε.»

Ο αδερφός μου εκείνη τη στιγμή, είναι και λίγο αφελής, δίνεται και εύκολα, μιλάει..»

Και πρόσθεσε: «Εγώ ξέρω ότι για να κάνεις κάτι πρέπει να το θες και συ»




Τι δήλωσε η μάνα της 19χρονης που βιάστηκε μετά την Τοπαλούδη

Ξεσπάει η μητέρα της 19χρονης, που βιάστηκε μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου», στο ΣΚΑΪ.

Όπως είπε στον ΘΕΜΑ 104,6 η δικηγόρος της 19χρονης, Μαρία Κρικοπούλου, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας έγινε σε δύο φάσεις.

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί γιατί τους διέκοψαν. Τότε οι δύο, ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, ασφάλισαν το αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλα πιο απόμακρο σημείο» είπε η κυρία Κρικοπούλου.

Όπως εξήγησε η δικηγόρος η νεαρή κοπέλα γνώριζε τους δύο βιαστές της «φίλοι δεν ήταν, υπήρχε μια οικειότητα σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική. Ο αδερφός του Ρομά φοιτά στο ίδιο σχολείο με τη 19χρονη οπότε υπήρχε μεγαλύτερη οικειότητα, όχι εμπιστοσύνη. Στο άκουσμα πάμε να ακούσουμε μουσική δεν μπορούσε να πάει το μυαλό της το κακό ειδικά όταν αυτό έγινε σε πολύ κοντινό σημείο στο οποίο γίνονταν οι συναντήσεις τους».

Σύμφωνα με την κυρία Κρικοπούλου «ήταν πρακτικά αδύνατο να αντιδράσει η εντολέας μου, αν και είναι αθλήτρια». «Υπό το καθεστώς βίας κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Ισχύει ότι υπήρξαν πράξεις βιας».

neaselida.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *