ροή ειδήσεων

Πρωτοφανής φιέστα με μαχητικά αεροσκάφη στην αποχώρηση Καμμένου από την καρέκλα!



Δύο Mirage 2000-5 πετούσαν πάνω από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας την ώρα που ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ παρέδιδε στον ναύαρχο Αποστολάκη - Μητσοτάκης: Από πότε σηκώνονται μαχητικά για να αποδώσουν τιμές σε υπουργούς;
Ηθελε ως φαίνεται να αφήσει το στίγμα του μέχρι την τελευταία ώρα ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος: Μαχητικά αεροσκάφη τύπου Mirage 2000-5 πέταξαν πάνω από το στρατόπεδο Παπάγου (Πεντάγωνο) και έκαναν πτήσεις πάνω από την Αθήνα την ώρα που παρέδιδε την καρέκλα του υπουργείου του, αποδίδοντάς του τιμές!

Το πρωτοφανές αυτό γεγονός έρχεται να... κλείσει - αν δεν υπάρχει κάποια έκπληξη ακόμα - τον... τριήμερο αποχαιρετισμό του Πάνου Καμμένου στο υπουργείο που με νύχια και με δόντια κράτησε για τέσσερα σχεδόν χρόνια: Ξεκίνησε με την Θεία Κοινωνία στη Μητρόπολη, την πτήση στα Ίμια, αφού είχε ανακοινώσει την παραίτησή του και ολοκληρώθηκε με την... φαντασμαγορική τελετή και την πτήση του ζεύγους των Mirage σήμερα το πρωί, την ώρα που παρέδιδε την θέση του στον ναύαρχο Αποστολάκη.


Επρόκειτο για δύο αεροσκάφη τύπου Mirage 2000-5 της 331 Μοίρας, που απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Τανάγρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, την εντολή να πετάξουν τα μαχητικά έδωσε ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης.

Όπως φαίνεται από το παρακάτω email, η πτήση των δύο μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας προς τιμήν του Πάνου Καμμένου είχε προγραμματιστεί από το βράδυ της Δευτέρας...




Όσο για το κόστος της πτήσης των δύο μαχητικών αεροσκαφών που αποχαιρέτησαν τον Πάνο Καμμένο; Ανυπολόγιστο προς το παρόν, καθώς δεν είναι απαραίτητο να ανακοινωθεί πώς και πόσο κοστολογείται μια τέτοια ενέργεια - σίγουρα πάντως ανέρχεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ...

Μητσοτάκης: Πόσο κόστισαν οι πτήσεις;

«Από πότε σηκώνονται μαχητικά για να αποδώσουν τιμές στους υπουργούς;» ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής και συνέχισε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Μην μου κουνάτε λοιπόν εμένα το δάχτυλο κ. Τσίπρα και απαντήστε μας πόσο στοίχισαν οι πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών πάνω από το πεντάγωνο για την τελετή παράδοσης παραλαβής».



Μπορεί ο κύριος Καμμένος να ικανοποιεί τη μεγαλομανία του, ήδη όμως οι χρήστες του Twitter τον έχουν... περιλάβει και τον στολίζουν κανονικά: «Απόδοση φόρου τιμής στην αποκόλληση Καμμένου από την υπουργική καρέκλα», γράφει κάποιος και άλλος αναρωτιέται: «Τι έγινε ρε παιδιά; Πετάει ο Καμένος πάνω από τα κεφάλια μας; Πήρε ένα F-16 φεύγοντας;»...

Θα έφευγα από την πολιτική αλλά μένω για τη Μακεδονία

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος «μετά από τέσσερα χρόνια στο υπουργείο και 25 χρόνια να εγκαταλείψω την πολιτική μου σταδιοδρομία. Όμως, είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω τώρα, που συμπολίτευση και αντιπολίτευση είναι έτοιμες να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας».

Ο απερχόμενος υπουργός Άμυνας στην ομιλία του αναφέρθηκε στις σχέσεις με τις ΗΠΑ για τις οποίες είπε ότι αναβαθμίστηκαν, στην αναβάθμιση των στρατιωτικών παρελάσεων και την ενίσχυση του δεσμού της Ορθοδοξίας με τις Ένοπλες Δυνάμεις μέσω της αποκατάστασης των αγίων στα εμβλήματα, στην επαναφορά της εκπομπής «Αρετή και Τόλμη».

Ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε και τον εμίρη του Κατάρ «για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων ομήρων στρατιωτικών από την Τουρκία».

Μήνυμα Αποστολάκη στην Τουρκία

Από την πλευρά του ο νέος υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης επέλεξε να στείλει μήνυμα στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. «Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης αλλά και ο δρόμος της συνεργασίας. Να θυμίσω στους γείτονες μας οτι όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία επήλθε η ευημερία. Όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί δυστύχησαν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αποστολάκης.

Τα δάκρυα Αποστολάκη και το τάμα Καμμένου

Στην τελετή αποκαλύφθηκε, επίσης, ότι ο απερχόμενος υπουργός Άμυνας ότι είχε κάνει τάμα για τον Ευάγγελο Αποστολάκη όταν αυτός αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Πάνος Καμμένος έδωσε, μάλιστα, στο νέο υπουργό Άμυνας έναν φάκελο και μια εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ του Πανορμίτη με τον κ. Αποστολάκη να λέει βουρκωμένος ότι «όταν είχα ένα πρόβλημα υγείας ο υπουργός μου είπε: “όταν θα γίνεις καλά θα πάμε στον Ταξιάρχη που σε έχω τάξει”».




Δείτε επίσης

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *