ροή ειδήσεων

Άγριο έγκλημα στην Κέρκυρα: Πατέρας δολοφόνησε και έθαψε την κόρη του

«Έσπασε» στην ανάκριση - Το πτώμα της κοπέλας εντοπίστηκε στο πίσω μέρος του σπιτιού



Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 29χρονης Α.Π. στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του corfutv.gr, ο πατέρας της ομολόγησε ότι τη σκότωσε και την έθαψε στην πίσω πλευρά του σπιτιού της. Το κίνητρό του φέρεται να ήταν πως δεν ενέκρινε τον δεσμό της. Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε θαμμένο το πτώμα της 28χρονης στην περιοχή της Αλεπούς, βασικός ύποπτος θεωρήθηκε ο πατέρας της, ο οποίος ανακρινόταν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας. 


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η σορός έφερε πολλαπλά χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η δολοφονία έγινε την Πρωτοχρονιά.


Η άτυχη κοπέλα είχε να δώσει σημεία ζωής το τελευταίο 48ωρο, με τον σύντροφό της να δηλώνει την εξαφάνισή της στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όταν εκείνη δεν εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στη δουλειά της.

Αν και οι έρευνες για τον εντοπισμό της ξεκίνησαν άμεσα, δεν εκδόθηκε Silver Alert, καθώς δεν είχε συμπληρωθεί το απαιτούμενο χρονικό διάστημα. Οι αστυνομικοί, όμως, είχαν ήδη ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντός της.

Το πτώμα της 29χρονης έχει μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου. Το έργο της προανάκρισης συνεχίζεται ώστε να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *