ροή ειδήσεων

Ο παραλογισμός των μονοδρομήσεων στο κέντρο της Ρόδου


Αναγνώστης: θέλω να καταγγείλω την απίστευτη ανοησία του δήμου να δημιουργήσει νέες μονοδρομήσεις χωρίς ουσιαστικό νόημα.



Η πεζοδρόμηση στην Μακαρίου εκτός το χάσιμο 30 θέσεων στάθμευσης και τον κυκλοφοριακό αποκλεισμό καταστημάτων δημιουργεί ένα νέο κομφούζιο για αυτούς που έρχονται απο πλατεία δημαρχείου και καταλήγουν στον ίδιο δρόμο μέσω Ακταίον.




Η αλλαγή την κατεύθυνσης στην Ταρπον Σπρινγκς οδηγεί τους οδηγούς σε ατέρμονα στο ιδιο τετράγωνο, κομφούζιο στην πλατεία Κύπρου απο τους ερχόμενους της Παπάγου.
Αναλογιστείτε τα παραπάνω πριν τις επόμενες μονοδρομήσεις.






Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/1/19 14:53

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟ ΒΛΗΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/1/19 15:12

    Μ'αυτον τον δήμαρχο τι περιμέναμε?
    Αντε να γίνουν εκλογές να πάρει π.. (πόδι εννοώ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε ολη η πολη της Ρόδου θα επρεπε να ηταν πεζοδρομος οπως σε ολες τις ευρωπαϊκές χωρες. Να περπαταει ο κοσμος στα μαγαζια ελευθερα, να ειναι προσβάσιμη η πόλη για τα ΑμΕΑ κ για τα παιδικα καροτσάκια. Η ταρπον σπρινγκς επρεπε κ αυτη να γινει πεζοδρομος γιατι οντως γινεται κομφουζιο. Για το παρκινγκ δε, υπαρχει αρκετο παρκινγκ γυρω απο το κεντρο της πολης απλα ο ελληναρας δεν θελει να περπατησει δυο βηματα. Θελει να παρκαρει ακριβως απεξω απο εκει που θελει να παει. Μια λυση για τον δημο θα ηταν να κανει ενα υπογειο παρκινγκ επι πληρωμης οπως υπαρχουν σε αλλες πολεις της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/1/19 15:23

    Ρε φίλε μου μην λες τέτοια εκεί στο Δήμο είναι όλοι τους επιστήμονες... Δεν βλέπεις τους δρόμους αεροδρόμια... Φανάρια .. Διαγραμισεις ξεχνάς ότι κράτησαν μια ολόκληρη μέρα και μετά χάθηκαν... θαύμα.... Τέτοια μυαλά πάνε την Ρόδο πολλά χρόνια πίσω αλλα .. Βλέπεις όλοι εδώ στην Ρόδο κοιτάνε την τσέπη τους και δεν τους νοιάζει τι θα γίνει στο μέλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/1/19 15:28

    Τρέλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/1/19 16:16

    Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΙΛΙΚΙΑ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ Κ ΑΡΧΑΙΑ ΜΥΑΛΑ ΠΑΝΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΝΟ ΠΙΣΩ Κ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/1/19 18:27

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ρε φιλε θελω υπογειο παρκινγκ! Εσυ που κανεις τον εξυπνο εχεις καμια καλυτερη ιδεα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/1/19 19:50

    τόσοι σπουδασμενοι υπάρχουν, οι οποίοι δουλεύουν ως διανομείς ή και ως επαγγελματίες οδηγοί. Κάτι τέτοιους θα έπρεπε να συμβουλεύεται η εκάστοτε εκλεγμένη ηγεσία για τις ρυθμίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/1/19 21:49

    ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος14/1/19 00:28

    Που θα σου κάνει ρε φίλε το υπόγειο πάρκινγκ? Εσύ που έχεις πάει στις Ευρωπαϊκές χώρες😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος14/1/19 09:18

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος14/1/19 11:16

    Να κάνουμε υπόγειο πάρκινγκ - ενυδρείο. Θέσεις στάθμευσης Ορφού και Χάνου....
    Το κέντρο κατα την ταπεινή προσωπική μου άποψη πρέπει να γίνει όλο πεζόδρομος με τέσσερα περιφερειακά πάρκινγκ και τέσσερα τραμ ala 60s να κόβουνε βόλτες πάνω κάτω με δωρεάν εισιτήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να τος κ ελληναρας! Καλως τον! Ναι ρε φιλε δοξα τον θεο εχω παει σε αρκετες χωρες κ εχω δει πως ζουν. Εσυ απο οτι φαινεται δεν εχεις παει πουθενα και δεν ξερεις τι γινεται περα της μυτης σου. Κατσε κοιμησου με τις παρωπιδες σου! Εδω σε πολεις της Ελλάδος με μικροτερες ή κ ισες σε πληθυσμο με της Ροδου εχουν ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ! Τωρα για το που θα το κανουν ειναι δικο τους προβλημα! Ας ανοιξουν τρυπες απο γινεται κ γουσταρουν! Η Ρόδος θα επρεπε να ηταν διαμαντι αλλα ξερετε γιατι δεν παει μπροστα? Γιατι εμεις οι Ελληνες δεν ειμαστε μια γροθια μια δυναμη! Το βλεπετε κ στα παραπανω σχολια ποια ειναι η νοοτροπια μας, να φαμε τον αλλον , να τον μειωσουμε, να τον ειρωνευτουμε. Λυπαμαι! Καλησπερα σας κ καλη χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οποιος εχει ταξιδεψει παιδια ξερει οτι σε ολη την ευρωπη υπαρχουν τεραστια παρκινγκ στο κεντρο ακομη και gstaad τουριστικο θερετρ στην ελβετια με 9000-10000 πληθυσμο εχει παρκινγ τεραστιο το κεντρο......χωρος υπαρχει τεραστιος και ειναι κατω απο τη μυτη μας ρε παιδια....πρωτον μπορει να γινει ενα στο λιμανι που εχει τεραστιο χωρο και το κυριοτερο μεσα στο κεντο μπορει να γινει στο βασιλικο κηπο τι πιο απλο? ειναι κατεστραμενος ,ανθρωπος δεν παταει απο τη βρωμια και το φοβο....και επειδη θα πειτε μα το πρασινοοοοοο ....θα γινει υπογειο και η ταρτσα του παρκιγκ θα γινει ενας υπεροχος κηπος...ουτε θαλασσινο νερο θα βρουμε εκει αν το καναμε κοντα στη θαλασσα....λυσεις υπαρχουν μυαα δεν υπαρχουν να τις δσκεφτουν

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος14/1/19 15:35

    ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΘΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΓΑΜΩ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος14/1/19 19:50

    Μπραβο 12:57 ετσι οπως τα λες ειναι! Ειμαστε ξεχασμενοι απο τον θεο εδω περα! Μονο το ευκολο χρημα να βγει! Η καλυτερη λυση ειναι αυτη του υπογειου παρκινγκ! Να πεζοδρομηθει το κεντρο κ να φτιαχτει ενα υπογειο ή κ σε οροφους παρκινγκ και να πληρωνεις με το ποση ωρα το εχεις σταθμευμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *