ροή ειδήσεων

Παρκάρισμα πεζοδρόμιο: Ανακαλύφθηκε εφεύρεση που θα τρυπάει τα λάστιχα

Το παρκάρισμα σε πεζοδρόμιο θα είναι για κάποιους μια δυσάρεστη εμπειρία πλέον...



Παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο; Πλέον για όσους σκεφτούν να το κάνουν και να παρανομήσουν, η εμπειρία θα είναι δυσάρεστη.

Διότι θα πρέπει πια να σκέφτονται ότι κάνουν τη ζωή των πεζών δύσκολη. Και θα γίνεται και η δική τους ζωή το ίδιο δύσκολη και… ταλαίπωρη.

Νέα εφεύρεση έρχεται να κάνει… κόλαση τη ζωή όσως συνηθίζουν να παρανομούν και να παρκάρουν πάνω στα πεζοδρόμια.

Ο βρετανός εφευρέτης Yannick Read, από το Bristol της Μεγάλης Βρετανίας έκανε το… αυτονόητο: δημιούργησε ένα μάλλον ακραίο, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματικό… gadget, για να αποθαρρύνει όσους οδηγούς επιλέγουν να σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους -παράνομα- πάνω στα πεζοδρόμια.


Η εφεύρεση ονομάζεται Catclaw και ο 47χρονος εφευρέτης ισχυρίζεται ότι αυτή η νέα εφεύρεσή του θα μπορούσε να αποττρέψει ακόμη και τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η συσκευή αυτή τρυπάει τα ελαστικά των αυτοκινήτων, όταν κάποιος οδηγήσει το αυτοκίνητο πάνω στο πεζοδρόμιο, και πατήσει πάνω από τα Catclaws. Ο Read δηλώνει μάλιστα ότι κατέληξε στη δημιουργία του Catclaw, όταν άκουσε ότι το έτος 2017 σκοτώθηκαν στην Αγγλία συνολικά 43 άνθρωποι, οι οποίοι απλά έτυχε να περπατούν σε κάποιο πεζοδρόμιο όταν τους παρέσυρε αυτοκίνητο.

Σχόλια

  1. Και όταν πάει να αποφύγει κάποιος μια σύγκρουση οτιδήποτε να πέφτει στο πεζοδρόμιο να τρυπάει το λάστιχο και να πηγαίνει στον διάολο μια ώρα γρηγορότερα.... Να βγάλουμε κάτι και για να μην αφοδευουν τα σκυλιά στο πεζοδρόμιο... Όταν ζεις σε ένα τέτοιο κράτος αγαπητέ/η μου, και κατάνα σπαθιά να βάλεις πάλι σκατα και αμάξια θα βλέπεις γύρο σου. Τις μάσκες τις έμαθαν όλοι εκεί πέφτουν πρόστιμα.. στα υπόλοιπα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όταν πάει να αποφύγει κάποιος μια σύγκρουση οτιδήποτε να πέφτει στο πεζοδρόμιο να τρυπάει το λάστιχο και να πηγαίνει στον διάολο μια ώρα γρηγορότερα.... Να βγάλουμε κάτι και για να μην αφοδευουν τα σκυλιά στο πεζοδρόμιο... Όταν ζεις σε ένα τέτοιο κράτος αγαπητέ/η μου, και κατάνα σπαθιά να βάλεις πάλι σκατα και αμάξια θα βλέπεις γύρο σου. Τις μάσκες τις έμαθαν όλοι εκεί πέφτουν πρόστιμα.. στα υπόλοιπα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όταν πάει να αποφύγει κάποιος μια σύγκρουση οτιδήποτε να πέφτει στο πεζοδρόμιο να τρυπάει το λάστιχο και να πηγαίνει στον διάολο μια ώρα γρηγορότερα.... Να βγάλουμε κάτι και για να μην αφοδευουν τα σκυλιά στο πεζοδρόμιο... Όταν ζεις σε ένα τέτοιο κράτος αγαπητέ/η μου, και κατάνα σπαθιά να βάλεις πάλι σκατα και αμάξια θα βλέπεις γύρο σου. Τις μάσκες τις έμαθαν όλοι εκεί πέφτουν πρόστιμα.. στα υπόλοιπα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/10/20 07:54

    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΜΙΣΕΛΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΠΟ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΥΠΑΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΙΔΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΗ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΤΣΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *