ροή ειδήσεων

Πώς είναι μια ημέρα της ζωής του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος

Πώς είναι το 24ωρο του Τζεφ Μπέζος

Ο Τζεφ Μπέζος, ο πλουσιότερος άνθρωπος της ιστορίας και ένας από τους πιο διορατικούς ανθρώπους της παγκόσμιας επιχειρηματικότας ανακοίνωσε στις αρχές του έτους πως χωρίζει με την επί 25 χρόνια σύζυγό του. Όπως ανακοίνωσαν από κοινού, αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος σε μια μεγάλη περίοδο πάθους και συμβίωσης χωρίζοντας και συνεχίζοντας τις ζωές τους ως δύο καλοί φίλοι.

Ο ιδρυτής και CEO του Amazon, σύμφωνα με το Bloomberg, έχει περιουσία 137 δισ. δολαρίων, ποσό που πλησιάζει το συνολικό ετήσιο ΑΕΠ της Ελλάδας! Ο Τζεφ Μπέζος, δραστηριοποιείται επίσης και στον Τύπο όντας ο εκδότης της Washington Post καθώς και στον χώρο των αερομεταφορών, έχοντας στην ιδιοκτησία του την αεροπορική εταιρεία Blue Origin.
Οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες, βρίσκονται σε εξαιρετικά θετική τροχία ενώ είναι αξιοσημείωτο πως η Amazon έγινε η 2η αμερικανική εταιρεία, μετά την Apple, που ξεπέρασε σε αξία το 1 τρισ. δολάρια τον Αύγουστο του 2018, αναφέρει το Markets Insider. Σήμερα η χρηματιστηριακή αξία της Amazon έχει χρηματιστηριακή αξία 790 δισ. ευρώ.

Πως είναι μια ημέρα της ζωής του; Πώς ένα τέτοιο λαμπρό μυαλό, ο ιθύνων νους μιας από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες επιχείρησης ζει την καθημερινότητά του; Ησυχάζει ποτέ; Έχει κοινά η ζωή του σε σχέση με τον μέσο άνθρωπο;

Γενικά, πώς είναι ένα τυπικό 24ωρο για τον πλουσιότερο άνθρωπο της Υφηλίου;

Το Business Insider, έδωσε την απάντηση.
  • Ξυπνάει με φυσικό τρόπο κάθε πρωί με το φως του ηλίου, χωρίς ξυπνητήρι. 
  • Το πρωί δίνει μεγάλη βάση στα μικρά καθημερινά πράγματα, τα οποία όμως είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Όπως το να απολαμβάνει μια ζεστή κούπα υψηλής ποιότητας καφέ και να διαβάζει αμέριμνος την εφημερίδα του. 
  • Περνά χρόνο με την οικογένειά του. Μέχρι και τον πρόσφατο χωρισμό τους, έπαιρνε ένα υπερπλήρες και υγιεινό πρωινό μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά τους, πριν αυτά να φύγουν για το σχολείο.
  • Για να διατηρεί τις άνωθεν συνήθειες κατά γράμμα και να μην αναγκάζεται να τις επισπεύδει, δεν βάζει ποτέ κάποιο επαγγελματικό ραντεβού ή κάποια δουλειά τις πρωινές ώρες. 
  • Αλλά δεν το παρακάνει κιόλας με το να τα μεταθέτει κι όλα αργότερα. Οι σημαντικότερες συναντήσεις λαμβάνουν χώρα πριν το μεσημεριανό γεύμα. 
  • Για τους διάφορους επενδυτές της Amazon, αφιερώνει μόλις 6 ώρες ετησίως από τον χρόνο του.
  • Ανέκαθεν ήταν πολύ φλογερός ομιλητής και αυστηρός ως αφεντικό, μέχρι που προσέλαβε έναν εξειδικευμένο σύμβουλο να τον βοηθά να κατεβάζει τους τόνους του.
  • Στα γεύματά του, προτιμά τις πιο ασυνήθιστες επιλογές και διαρκώς θέλει να δοκιμάζει νέα πιάτα (έχει απαθανατίσει τον εαυτό του να δοκιμάζει... ιγκουάνα!).
  • Τα απογεύματα έχει πολύ λίγες και συγκεκριμένες συναντήσεις επιλέγοντας να χαλαρώνει στο μεγαλύτερό τους διάστημα. Ακόμα κι αν «σκάσει» κάτι επείγον, συνήθως το αφήνει για την επόμενη μέρα!
  • Όπως ο ίδιος δηλώνει, μετά τις 5 το απόγευμα δεν θέλει να σκέφτεται τίποτα σχετικά με τη δουλειά και τις επιχειρήσεις του. 
  • Όση εντύπωση κι αν σας προκαλεί, απολαμβάνει να πλένει ο ίδιος τα πιάτα μετά από κάθε γεύμα. «Είναι από τις πιο σέξι μου συνήθειες» σχολιάζει ο ίδιος με χιούμορ.
  • Κανείς δεν έχει καταλάβει τις ώρες που γυμνάζεται, ωστόσο είναι παραπάνω από εμφανές πως διατηρείται σε εξαιρετικά επίπεδα φυσικής κατάστασης, σίγουρα προϊόν σκληρής γυμναστικής και άσκησης.
  • Έχει πάθος με την κινηματογραφική υπερπαραγωγή «Star Trek», τα οποία βλέπει ξανά και ξανά με τα παιδιά του και πάθος με τα... διαγαλαξιακά ταξίδια. 
  • Λάτρης του καλού ύπνου, κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες την ημέρα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *