ροή ειδήσεων

«Στην υγειά μας»: Ποιον τραγουδιστή δεν θα καλέσει ποτέ ο Παπαδόπουλος


Ο ηθοποιός και παρουσιαστής το είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη στην Μενεγάκη


Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν καιρό στην Ελένη Μενεγάκη, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, παρουσιαστής της επιτυχημένης εκπομπής του ΣΚΑΪ «Στην υγειά μας ρε παιδιά», είχε πει ότι δε θα καλούσε ποτέ στο πλατό έναν πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή.

Πρόκειται για τον Γιάννη Πλούταρχο, που μάλιστα βρέθηκε με τον γιο του στο πρωτοχρονιάτικο σόου του Open «απέναντι» από το εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Τι είχε πει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη που είχε δώσει το 2013 στην Ελένη Μενεγάκη - λόγω της τότε πρεμιέρας της εκπομπής του στον Alpha; «Τον Γιάννη Πλούταρχο δεν θα τον καλούσα ποτέ στην εκπομπή μου. Δεν ακούω αυτού του είδους τη μουσική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλός. Απλά δεν αρέσει σ’ εμένα. Συν το γεγονός ότι έκανε κάτι στο παρελθόν σε σχέση με έναν πολύ γνωστό συνθέτη που δεν του το συγχωρώ».

Τι είχε συμβεί ακριβώς: «Τον είχαμε καλέσει μια φορά σε μια εκπομπή για τον Σταύρο Κουγιουμτζή κι ενώ είχε πει ότι θα έρθει, τελικά δεν ήρθε, στεναχωρώντας πολύ τον Σταύρο. Έπεσες πάνω στην περίπτωση».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *