ροή ειδήσεων

Οι μάσκες έπεσαν στο Σκοπιανό: Τετ-α-τετ Ζάεφ με Σόρος στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός



Τα πράγματα είναι πλέον πιο ξεκάθαρα από ποτέ άλλοτε. Η συνάντηση του Σκοπιανού πρωθυπουργού, Ζόραν Ζάεφ, με τον Ουγγρο-αμερικανό επενδυτή, Τζορτζ Σόρος, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός είναι πλέον γεγονός και η χρονική συγκυρία κατά την οποία πραγματοποιείται δεν αφήνει κανένα περιθώριο γι’ αυτά που συμβαίνουν.


Τη στιγμή που η Συμφωνία των Πρεσπών συζητείται εντός της ελληνικής Βουλής, Ζάεφ και Σόρος συζήτησαν εκτενώς για την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, με το δελτίο Τύπου της σκοπιανής κυβέρνησης να αναφέρει πως αυτά αποτελούν «κλειδιά» για τη σταθερότητα και την ασφάλεια τόσο στη χώρα όσο και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Μόνο που το «μενού» της συζήτησης δεν περιλάμβανε μόνο γενικόλογες παρατηρήσεις. Γιατί, ως γνωστόν, όπου υπάρχει Σόρος, υπάρχει έντονη οσμή χρήματος. Κι αυτό το γνωρίζουν ως και οι πέτρες...

Όπως αναφέρει η σκοπιανή κυβέρνηση, Ζάεφ και Σόρος συζήτησαν επίσης για τη διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ των Σκοπίων και των Ιδρυμάτων Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society Foundations) του δισεκατομμυριούχου επενδυτή, «για την παροχή καλύτερων δυνατοτήτων για τη φροντίδα και την προσχολική εκπαίδευση παιδιών και για τη μεγαλύτερη συμμετοχή των Ρομά σε διάφορους τομείς της κοινωνίας».

«Κατά τη συζήτηση», σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, «δόθηκε έμφαση στη σημασία μίας εθνικής στρατηγικής για την Κοινωνία και την πολυπολιτισμικότητα».

Η συνάντηση των δυό δεν «γλίτωσε» πάντως από τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., Πάνο Καμμένο, ο οποίος σχολίασε μέσω Twitter:





Τι δεν καταλαβαίνετε; Η οικονομική διείσδυση του Σόρος έχει ήδη ξεκινήσει κι εδώ στην Ελλάδα, η κυβέρνηση Τσίπρα παρουσιάζει τη Συμφωνία των Πρεσπών ως «πατριωτική λύση».

Θου Κύριε…

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/1/19 18:10

    ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΤΕΔΙΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ..ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ .ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ DEAL ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.-ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΩΝΙΖΕΙ.-Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΖΑΕΦ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ.-ΕΔΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΥΒΠΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥΣ.-ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.-ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΜΗ Ο 'ΝΙΜΙΤΣ''-ΕΛΕΟΣ.. ΘΕΕ ΜΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *