ροή ειδήσεων

Τι δήλωσαν οι Γιατράς και Φλεβάρακης μετά το Προμηθέας-Κολοσσός Ρόδου



Οι δηλώσεις των προπονητών στην συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι του Προμηθέα με τον Κολοσσό Ρόδου (σκορ 101-95) έχουν ως εξής:

Κώστας Φλεβαράκης (προπονητής Κολοσσού Ρόδου): «Σήμερα ο κόσμος χάρηκε μπάσκετ και από τις δυο ομάδες. δεν νομίζω ότι ήταν στο σκεπτικό των δυο προπονητών, τόσο το δικό μου, όσο και του κόουτς Γιατρά, το επιθετικό παιχνίδι, όμως ότα ο ρυθμός πάει το σκορ ψηλά, τότε το παιχνίδι οδεύει σε άλλη λογική. Πάντως, δεν νομίζω ότι οι δυο ομάδες ήταν κακές και στην άμυνα, απλά είχαν ομαδικό πνεύμα και συνεργασίες στην επίθεση, με πολλές ασίστ. Ο Προμηθέας έχει άλλους στόχους από εμάς, στην ομάδα υπάρχουν άλλα δεδομένα. Είναι παράδειγμα για όλους αυτό που γίνεται στην Πάτρα. Το επίπεδο είναι υψηλό και ο Προμηθέας κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς πιστέψαμε σήμερα ότι θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι, όμως στοίχισαν οι πολλές χαμένες βολές (σ. 11/22). Αν η αναλογία ήταν διαφορετική, τότε τα πράγματα θα ήταν ακόμη καλύτερα για εμάς. Επίσης ο Προμηθέας πήρε πολλά κρίσιμα επιθετικά ριμπάουντ τα οποία μετουσίωσε σε καλάθια. Εμείς είχαμε φάουλ από το α΄ ημίχρονο, όμως τα δώσαμε όλα, παίζαμε για κάθε πόντο και γι΄ αυτό είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά. Συνεχίζουμε με στόχο να κερδίσουμε τα παιχνίδια που θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να διαχειριστούμε και την πίεση. Δεν χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις. Σήμερα δείξαμε ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο».
Μάκης Γιατράς (προπονητής Προμηθέα): «Ηταν ένα καλό παιχνίδι για τον κόσμο και ένα κακό για εμάς που είμαστε στον πάγκο και γι΄ αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε. Προσεγγίσαμε την αναμέτρηση από την επίθεση από το α΄ 10λεπτο και ήμασταν χαλαροί. Ο Κολοσσός έπαιξε χωρίς άγχος και ήταν εύστοχος. Κρατάμε μόνο τη νίκη. Μπροστά μας, πλέον, έχουμε έναν τελικό, την Τρίτη με αντίπαλο την Στρασμπούργκ στην Πάτρα. Θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την πρόκρισή μας στους 16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο μυαλό μας, πλέον, είναι μόνον η Στρασμπούργκ»

gnomip

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *