ροή ειδήσεων

Τι κάνει το κινητό στα σφραγίσματα των δοντιών – αποκαλύπτει επιστημονική μελέτη



Hλεκτρομαγνητικά πεδία από τα κινητά τηλέφωνα επιταχύνουν την απελευθέρωση υδραργύρου από τα οδοντιατρικά σφραγίσματα

Επιστημονική μελέτη διαπίστωσε ότι η χρήση κινητών τηλεφώνων μπορεί να επιταχύνει την απελευθέρωση τοξικού υδραργύρου από οδοντιατρικά σφραγίσματα.

Αυτό είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο δεδομένου ότι πολλοί άνθρωποι κρατούν τα κινητά τους τηλέφωνα κοντά στο σαγόνι τους, όταν μιλάνε για αυτά.

Μπορείτε επίσης να βρείτε την περίληψη της μελέτης στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ιατρικής. Μια παρόμοια μελέτη που εξέτασε τα πεδία MRI κατά τη χρήση του κινητού τηλεφώνου δημοσιεύεται στο The International Journal of Occupational and Environmental Medicine.

Η μελέτη δημοσιεύθηκε αρχικά στο περιοδικό Πακιστάν των βιολογικών επιστημών : PJBS, Ημερομηνία έκδοσης: 2008. Συντάκτης (ες) Μελέτης: Mortazavi, SMJ, Daiee, Ε, Yazdi, Α, Khiabani, Κ, Καβούσι, Α, Vazirinejad, R, Behnejad, Β, Ghasemi, Μ, Mood, Μ Balali, Φορέας: Τμήμα Ιατρικής Φυσικής, Σχολή Παραϊατρικές Επιστημών, Shiraz Πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών, Shiraz, Ιράν.

Οι συγγραφείς της μελέτης του κινητού τηλεφώνου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «η μαγνητική τομογραφία και η ακτινοβολία μικροκυμάτων που εκπέμπεται από τα κινητά τηλέφωνα απελευθερώνουν σημαντικά τον υδράργυρο από τα οδοντικά αποκατάσταση αμαλγάματος». Αυτό σημαίνει ότι όταν κρατάτε ένα κινητό τηλέφωνο δίπλα στο σαγόνι σας, λαμβάνετε την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια μέσα από τα σφραγίσματα υδραργύρου στο στόμα σας, τα οποία καθώς θερμαίνονται επιταχύνουν την απελευθέρωση του υδράργυρου. Στη συνέχεια εισπνέετε τον υδράργυρο που εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος, δηλητηριάζοντας έτσι εγκέφαλο και νεφρά.

Μια ακόμα βλαβερή συνέπεια της χρήσης του κινητού, εκτός από όλες τις άλλες, και την πιο σημαντική:



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *