ροή ειδήσεων

Ρόδος-Στίβος: Η Σπανουδάκη προετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό της Γλασκώβης



Με στόχο μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης (1-3/3) συνεχίζει την προετοιμασία της η Ραφαέλα Σπανουδάκη.

Η Ελληνίδα σπρίντερ, μετά τη σκληρή προετοιμασία, που πραγματοποίησε στο Βελιγράδι, είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να περάσει τις γιορτές στην ιδιαίτερη πατρίδα της στη Ρόδο.

Η αθλήτρια αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην ημερίδα που θα γίνει στο ΣΕΦ στο τέλος του μήνα κι έπειτα να συνεχίσει με αγώνες στο εξωτερικό.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την εφετινή σεζόν. Έχω δουλέψει πολύ καλά, χωρίς προβλήματα και δίχως να χάσω καθόλου προπόνηση. Το γεγονός ότι δεν νιώθω πίεση να πιάσω το όριο, αφού είναι μια επίδοση μέσα στις δυνατότητες μου, μου επιτρέπει να προσαρμόσω την προετοιμασία μου με κορύφωση το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης», είπε η Σπανουδάκη, που χρειάζεται επίδοση κάτω από το 7.42 για να μπει στην ομάδα για τη σημαντικότερη διοργανωση της χειμερινής περιόδου.
«Στην προετοιμασία δουλέψαμε πολύ σκληρά κι έτσι μέσα στην περίοδο των εορτών είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω», συμπλήρωσε.

Η Σπανουδάκη την 1η Φεβρουαρίου θα τρέξει σε μίτινγκ στη Γαλλία και στις 2/2 θα είναι παρούσα στο μίτινγκ του Μοντεβίλ. Η αθλήτρια του Κώστα Βογιατζάκη θα συμμετάσχει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ στα πλάνα της είναι και η παρουσία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Η 24χρονη, η οποία έχει ατομικό ρεκόρ στα 60μ 7.29, έχει έναν επιπλέον λόγο να κυνηγά μία καλή παρουσία στη διοργάνωση της Γλασκώβη, καθώς θέλει να αφήσει πίσω την πικρή γεύση που της άφησε η πρώτη της συμμετοχή στη διοργάνωση, το 2017 στο Βελιγράδι, όπου ολοκλήρωσε την παρουσία της με άκυρη εκκίνηση στον προκριματικό των 60 μέτρων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *