ροή ειδήσεων

Κοπή βασιλόπιτας για την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων (βίντεο)



Ο π. Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος ετοιμάζεται να κόψει τη βασιλόπιτα της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων. Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ελένη Σακέλλη


ΑΣΤΟΡΙΑ. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αμερικής διοργάνωσε στις 12 Ιανουαρίου την ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στην αίθουσα «Νίκος Ανδριώτης», στην Αστόρια.

O Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος πραγματοποίησε τον αγιασμό και ήταν αυτός που έκοψε τη βασιλόπιτα, ενώ αναφέρθηκε με θερμά λόγια στην επιτυχία της εκδήλωσης και ειδικότερα στην παρουσία μεγάλου αριθμού νέων ανθρώπων. Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Μαρία Μαραγκού, από την Κάλυμνο, καλωσόρισε τους παριστάμενους, τους ευχήθηκε ευτυχισμένο νέο έτος και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

Ο πάτερ Παπαζαφειρόπουλος ευχήθηκε με τη σειρά του καλή νέα χρονιά και συνεχάρη την Ομοσπονδία για την διοργάνωση μιας ακόμα επιτυχημένης εκδήλωσης, στην οποία βρέθηκαν άνθρωποι όλων των ηλικιών, μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα, ενώ ευχήθηκε καλή πρόοδο όχι μόνο στα σωματεία, αλλά και τις οικογένειες. Μετά τον αγιασμό, κόπηκε η βασιλόπιτα με ένα κομμάτι για κάθε σωματείο μέλος της ομοσπονδίας, του Χριστού και του Μέγα Βασιλείου.



Εν συνεχεία, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν δείπνο σε μπουφέ, ζωντανή μουσική και χορό, ενώ υπήρχε και λοταρία. Ο νικητής του πρώτου βραβείου θα έπαιρνε $500, του δεύτερου και του τρίτου $200, καθώς και δώρα από το κατάστημα κεραμικών προϊόντων «Tiles by Kia», και τα εστιατόρια «Kyma Restaurant» και «Bareburger».

Ανάμεσα στους παριστάμενους ήταν ο αντιπρόεδρος Νίκος Καρτάλης (Nikos Kartalis), της Ρόδου, η αναπληρωτής γραμματέας και πρώην πρόεδρος της νεολαίας Ζωή Πήλιου (Zoe Pilios), της Σύμης, ο πρώην αντιπρόεδρος Ιωάννης Σακέλλης (John Sakellis), της Κω, ο πρώην πρόεδρος Θεολόγος Τηλιακός (Theologos Tiliakos), της Πάτμου, ο δεύτερος αντιπρόεδρος Αντρέας Γούστας (Andreas Goustas), της Τήλου, ο Τιμολέων Κόκκινος, της Νισύρου, καθώς και ο Δημοσθένης Τριανταφύλλου (Demosthenes Triantafillou), Εκπαιδευτικός της Χρονιάς 2018, όπως ανακηρύχθηκε από τον «Εθνικό Κήρυκα». Παρούσες και οι Αδαμαντία Μαρή, γραμματέας της Ομοσπονδίας, η ταμίας Ευδοκία Κούλια και η αναπληρωτής ταμίας Στέισι Φιγετάκη (Stacy Figetakis).
Οι μουσικοί Τζον Θέμελης, Σάββας Περσελής και Ανδρέας Γούστας ήταν αυτοί που διασκέδασαν το κοινό.Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ελένη Σακέλλη

ekirikas

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *